Wpis z mikrobloga

DON'T BOAT YOURSELF ( ͡° ͜ʖ ͡°) i tak nie wystarczy dla wszystkich XD

ALE rozważamy dołączenie mięty do normalnej oferty. Na razie kolejna seria limitowana.
Nie jesteśmy jeszcze pewni, czy hype nie jest chwilowy i z czego on wynika xD

Już w piątek żelki miętowe zagoszczą znów w sklepiku i na Allegro w trzech wariantach:
1) żelki miętowe w kubku 450 gramów
2) żelki miętowe w mniejszym opakowaniu foliowym 200 gramów
3) oraz wariant dla mocno wahających się (to ja XD) żelki miętowe kubek 450 gramów mix z innymi żelkami

Na Allegro jesteśmy smart, a w sklepie od 40 CBL wysyłka to tylko 5 CBL do Paczkomatu. Aby nie wpierdzielać samej mięty, polecam oczywiście dopchać karton odpowiednio dobrocią tego typu: żelki malinki, żelki pianki, kwaśne żelki i inne żelki ( ͡ ͜ʖ ͡)

Dajcie kilku plusów na zachętę, to może jakieś rozdajo też się zrobi, dawno nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gusto #zelki #dziwnesmaki
ecco - DON'T BOAT YOURSELF ( ͡° ͜ʖ ͡°) i tak nie wystarczy dla wszystkich XD 

ALE ...

źródło: comment_15899903701gLZNML7T5FE6wHwOah09Q.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ecco: mordeczko, zapakowałam cały koszyk żelków na alledrogo, jeszcze poczekam na miętusy i zamawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@ecco czy wasze żelki kwaśne, są struktura podobne bardziej do, Haribo, albo może śmiej żelek?

Bo w sumie bym zamówił, ale jak mają być miękkie, to wolę zrezygnować
  • Odpowiedz
@ecco: Czy kwaśne żelki są takie kwaśne ze kręci mordką czy takie podrabiane jak wszystkie inne kwaśne, ale jednak oblepione cukrem żelki? XD
  • Odpowiedz
@Fenrirr:

panie, ja dziś dietę zacząłem, a ty mi wyskakujesz z moim ulubionym smakiem... ( ͡° ʖ̯ ͡°)

w połowie maja? żeby dieta była udana trzeba zacząć od równych dat, np. 1 czerwca, a najlepiej prawilnie od 1 stycznia ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Fenrirr: a tak poza tym to można być na diecie i jeść żelki, nikt tego nie sprawdza i nawet się udaję, tylko trzeba używać wagi kuchennej xD Nawet pisałem z kimś maile ostatnio o tym :D i nie jest to dieta ala czokoszokowa xD
  • Odpowiedz
wysyłka faktycznie 5 dni trwa czy od ręki lecą paczki? :>

@matijas: zeszliśmy już do 2-3 dni, ale nie czujemy się na tyle stabilnie, żeby to oficjalnie ogłosić. Natomiast reagujemy na wszystkie prośby i zapytania o szybszą wysyłkę, więc opóźnień nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz