Aktywne Wpisy
nigdy nie założyłabym takiej sukienki. Kobieta w takim stroju kojarzy mi się z babą wieśniaczką mieszkającą w wiejskiej chacie która doi mleko od krów. Widziałam dzisiaj kobietę w takiej sukience.... fuuu... ku*ra!!!! Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety które ubierają się w takie szmaty do podłogi pod pretekstem bycia "kobiecą"
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
Viado +4
Najbardziej to mam bekę z ludzi którzy kupują wszystko na akumulator bo im się nie chce kabla rozwinąć albo elektryczne bo to eko. Nie dość że to 5 razy droższe to jeszcze słabsze i niebezpieczne. Samochód elektryczny, hulajnoga elektryczna, golarki, rower, odkurzacze, piły, nożyce do żywopłotu, szczoteczka elektryczna - wszystko na tych samych chińskich ogniwach. 20 ładowarek do każdego rodzaju sprzętu i ogromnie zagrożenie pożarowe którego nie są świadomi.
Mam znajomego strażaka
Mam znajomego strażaka
Nie przyznam się do tego nikomu, ani nie powiem tego nigdy na głos, ale chcę jakoś to z siebie wyrzucić. Jak to jest, że po czasie idealizujemy swoich byłych? Sama go zostawiłam, uważam go za idiotę, największego kłamcę na swiecie, osobę niezdolną do bycia razem i wspólnego życia z naprawdę poważnych względów, a teraz po dwóch latach zaczynam tęsknić. Co mój mózg wyprawia? Tak jakby te wszystkie złe rzeczy były nieważne i przypominają mi się te dobre. Wiem, że to jest absurdalne i nie mogłabym do niego wrócić, ale coś w moim mózgu dziwnego zachodzi. Może nie ciągnie mnie do niego, tylko do mojego starego życia, w którym ciągle się coś działo. Do emocji, o których ciągle tu piszecie jadąc po kobietach, że ich potrzebują (zgadzam się z tym)
Łapię się na tym, że myślę o nim codziennie i wspominam mega chwile, nie zważając na te okrutnie złe.
Nie wiem, ale zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to normalne co czuję i zastanawiam się czy niektórzy też takie coś przechodzą.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskipasek
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ec44f88f5c87a77924b548b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
Miałam podobnie, też zaczęłam tęsknić za swoim byłym jakiś czas temu. Idealizowanie, wypłakiwanie się jaka głupia byłam, że go nie doceniałam. Stwierdziłam, że po prostu brakuje mi tych emocji, ktore przy nim odczuwalam. Milosc, zniecierpliwienie, zazdrość, pożądanie. Znalezienie
Bo ja mam trochę inaczej, sam nie wiem gdziie kierować moje niepewności :v Już sam nie wiem co czuje, ale za to dostrzegam, że im dłużej tym bardziej rozjeżdżam się z różową. Dla przykładu, wiem, że dla mnie pasją, praca, hobby to to samo i
Co do tęsknoty - na pewno wiele osób tęskni momentami za tym, co było i to normalne. Przecież nie odetniesz się całkowicie od swojej przeszłości.