Aktywne Wpisy

Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor

Odnośnie @Blondynka34 i tego że nie żebra, wrzucam screena z prywatnej wiadomości. Właśnie wywaliła mnie z wpisu z gorących i zablokowała co daje do myślenia. Wołam też @arinkao
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Chcialem sobie zainstalowac oprogramowanie-nie zaleca sie instalacji bezposrednio na windzie tylko lepiej na wirtualnej maszynie. no to zainstalowalem i jak chce odpalic instalacje to mam cos takiego (pic rel).
Nie musze dodawac ze to ja jestem administratorem i uzywam opcji "uruchom jako administrator"
Jakies porady jak mam sie sam ze soba skontaktowac i naprawic ten problem?
(przy poprzedniej wersji windy dzialalo-znaczy sie instalacja sie odpalila ale programowi nie odpowiada rodzaj windy wiec musialem przeinstalowac to teraz sie wcale nie odpala :P)
moze jeszcze #virtualbox
źródło: comment_1589828860unJBYdpAtgCnKB6p63HNvc.jpg
Pobierzźródło: comment_1589829674BbrkBItvBQmXlTp732pZzq.jpg
PobierzUstaw tryb zgodności z 7
@elf_pszeniczny: nic nie dalo-masz racje poprzednio mu sie system nie podobal i strzelil focha ale teraz to jakby system go blokuje przed odpaleniem... mimo ze odpalam jako admin :/
@Koliat: juz wylaczylem defendera ale dalej sie pluje :P
Tak jestem pewien (przypominam ze to jest na wirtualce wiec raczej normalnenu systemowi nic nie grozi :P)
Smartscreena tak próbowałeś wyłączyć? https://winaero.com/blog/how-to-disable-windows-smartscreen-in-windows-10/
źródło: comment_1589833218YNgjOgxq4UBKsgRDS2XNkU.jpg
Pobierz