Wpis z mikrobloga

Tak patrząc okiem kogoś kto zna tą chorobę vel schizofrenie paranoidalną to knura się nie przekona bo biorąc pod uwagę fakty u niego jest w takim stadium że uważa że wszyscy są przeciwko niemu dojdzie do tego że będzie się blokował nawet może się zabarykadować i zanim się służby do niego dostaną konon będzie sztywny.
#kononowicz
  • 6
@Shmoikel: Widząc praktycznie identyczne zachowania słowa i działania idzie to poznać rozumiem że byłeś więcej razy na oddziałach zamkniętych jak i więcej na ta temat tej choroby rozmawiałeś z lekarzami?
@nitro_zeus Mam kliku chorych kolegów, zresztą Ewa Lipka ma schizofrenię. Pierwsze co to oni jarają szlugi jest jeszcze masa innych rzeczy. Zobocz sobie filmy Lipki, nie da się ich oglądać a tersz zobacz filmy Konona, nie wiem jak ci to wytłumaczyć, alebto sam siebie wkrecasz a nie jak Konona ludzie wkrecają.
@adik75: A myślisz że dlaczego tyle razy byłem tam z członkiem rodziny psychiatrzy mówili o pan zdrowy można pana wypisać cyk 2 dni i znowu do szpitala i to trwało rok zanim zdecydowali że będą podawali strzały