@pijekubusplay ci na dole akurat nie podobają się kobietom, bo mają brzydki charakter (objawiający się cofniętym podbródkiem), toksyczne nastawienie (powodujące skrócenie obojczyków) i nienawidzą kobiet (z czego wynika łysienie). aaa, no i brak ciekawej pasji (wąska szczęka).
@greyson: ten cofnięty podbródek to chyba jest jakiś element genetyki, któremu często towarzyszy skłonność do agresji -nie wiem czy robiłeś śmieszki, ale z tym się udało akurat rzetelnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Melandryna: to akurat element świadczący o mniejszym wydzielaniu testosteronu i automatycznie - mniejszej skłonności do agresji, tak biologicznie ujmując. Skąd taka obserwacja, jeśli można wiedzieć? Konkretnie.
@Orlines: Jak jej pokazałem normalnie zdjęcie i zapytałem co uważa to powiedział że powinien o siebie zadbać, fryzjer, ciuchy. Potem pokazałem z klasycznym uppercutem prosto od fryzjera i ładnych ciuchach to mi dopiero przyznała rację że jest obrzydliwy
@Bover: bzdura, ale wykopki p------ą trzy po trzy. jedyna co to sugeruje to wadę zgryzu przez c-----e jedzenie jako dziecko, brak twardego pożywienia, co powoduje że cała twarz się s-------a.
#przemcel #przegryw #logikarozowychpaskow #roadtomage #stulejacontent
Komentarz usunięty przez moderatora
aaa, no i brak ciekawej pasji (wąska szczęka).
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bover: Jakoś sobie muszą zracjonalizować, że faceci z niskim teściem nie są dla nich atrakcyjni. ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora