Wpis z mikrobloga

niesamowite jest dla mnie to, ze w dobie wolnego internetu dostepnego dla kazdego, wiarygodne źródło informacji dla #tvpis to trollkonto z twittera albo facebooka i setki tysiecy ludzi dziennie to bezrefleksyjnie łyka
tu na przyklad link do konta "bylego muzyka" xD
https://www.facebook.com/tomasz.banjoplayer.5091/posts/3887494904657113?hc_location=ufi
#bekazpodludzi #bekazpisu
Cheeseburgg - niesamowite jest dla mnie to, ze w dobie wolnego internetu dostepnego d...

źródło: comment_15897561206TNO89T59KetM39AWIshM4.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Cheeseburgg: A jeszcze informacje o tym zdobyli juz tydzień temu, ale czekali na odpowiedni moment? I ten były muzyk jest równocześnie kolegą gejem "co nie lubi LGBT" wręczył łapówkę Grodzkiemu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Cheeseburgg: Próbuje ogarnąć co to jest za koleś i w jakim zespole grał. Udało mi się ustalić, że jest to Tomasz Pawlak i gra w zespole szantowym Brygada Sindbada. Jednak nie znalazłem notatek żadnych o tym zespole, w którym miał grać, czyli

Zespół to Antyquariat. Nasza muzyka się sprzedawała, na koncertach same sukcesy, fani i wywiady w niekomercyjnych stacjach telewizyjnych i radiowych.

Tylko informację, że 2014 roku grali na dniach nidzicy
  • Odpowiedz
Niesamowite jest to że w dobie wolnego internetu sbeki z trójki nie mogą założyć własnego radia i ten katować ludzi gowno muzyką.
  • Odpowiedz