Aktywne Wpisy
affairz +128
#nieruchomosci zwykły normalny zdrowy rynek na którym ktoś kupując mieszkanie poniżej 50m2 w Łodzi oddaje ponad 100 tysięcy złotych Panu Flipperowi (niestety nie ujawnili czy równe 100k czy może np. 300k)
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
stanu +4
Wchodzę dziś na konto i widzę ujemne saldo. Okazuje się, że mam 2 transakcje kartą z weekendu zaksięgowane po 2 razy. Ktoś zauważył coś podobnego? Czyżby powtórka z rozrywki sprzed kilku lat?
#mbank
#mbank
Moi znajomi są w takim od kilku lat, no i naprawdę świetnie się dogadują. Mieszkają razem, znają się tak dobrze, że kończą za siebie zdania i generalnie wydają się być dobraną parą. I oczywiście nie przeszkadza im jak jedno prześpi się z kimś innym.
Ja sobie nie wyobrażam żyć w takiej relacji. Nie potrafiłbym dzielić się osobą którą kocham. Oni żyją mottem, że jak się kogoś kocha, to trzeba dać mu wolność i nie być zaborczym.
Cóż, dla mnie to wciąż dziwne podejście i jakoś monogamii na którą dobrowolnie zgadzają się obie strony nie jestem w stanie nazwać zaborczością.
Nic mi do tego jak żyją oni, nie podoba mi się określanie bardziej tradycyjnych związków ,,zaborczymi”. A może to ja jestem zbyt staroświecki na te czasy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@pokustnik: w normalnym związku też przecież można być wolnym i nie koniecznie trzeba od razu sypiać z kimś innym. Znajomi mają dziwne pojęcie zaborczości.
Mam dokładnie tak samo, ale jednocześnie tak jak Ty nie potępiam tych osób co tak żyją. Po prostu jest to poza moją skalą pojmowania związku ;)
Ale jeśli komuś to pasuje, niech robią co chą
Jednak trójkąty odpadają to już jest osobą nie czynność/prxedmiot. A otwarte związki spoko jak chcesz zakończyć swój związek ale szkoda tracić czasu na polrocxne epizody