Wpis z mikrobloga

@su1ik: Wieprz to w ogóle ciekawa ewolucja politycznego trolla. Kiedyś stonowany, udawał centryste i zadawał rzekomo kąśliwe pytania, żeby przebić balonik samozadowolenia opozycji. Jak to sam mówił PIS krytykuje każdy, a opozycji nikt i tu trzeba wypełnić lukę xD

A teraz? PIS już tak #!$%@?, ze jedyne co mu zostało to wyzywanie ludzi, którzy obrażają jego pracodawców xD
@Kempes: wyprowadzil nas sucha stopą xD gospodarka #!$%@?, wyborów nie było, liczba zachorowan dalej nie spada xD
Dziwna definicja "wyprowadzenia" w momencie trendu wzrostowego, dziwna tez definicja "suchej stopy" bo ja moje to siedzenie calym mokrym w szambie po czubek glowy i mowienie ze juz po wszystkim xD
@su1ik: Wieprz to w ogóle ciekawa ewolucja politycznego trolla. Kiedyś stonowany, udawał centryste i zadawał rzekomo kąśliwe pytania, żeby przebić balonik samozadowolenia opozycji. Jak to sam mówił PIS krytykuje każdy, a opozycji nikt i tu trzeba wypełnić lukę xD

A teraz? PIS już tak #!$%@?, ze jedyne co mu zostało to wyzywanie ludzi, którzy obrażają jego pracodawców xD

@ZaplutyKarzelReakcji: Widzisz, ja siebie nigdy ani za lewaka, ani za prawaka ani