Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@janki3l: Racja. Obejrzałem wszystkie sezony czterokrotnie. Raz sam, za drugim z bratem, za trzecim z kuzynem, a za czwartym z dziewczyną. Za każdym razem było przyjemnie i z niecierpliwością oczekiwałem na najlepsze momenty. Klimat i stopniowa przemiana bohaterów miażdży po prostu. Do tej pory nie jestem w stanie wskazać jakichś rażących nielogiczności w fabule czy niespójności postaci. IMO zakończenie też dobre i jak dla mnie w pełni satysfakcjonujące.

Jedyny odcinek, którego
@Cyderek: Przecież The Fly to jeden z najlepszych odcinków. To ze nie ciągnie akcji do przodu nie znaczy ze jest bez znaczenia, absolutnie nie jest wypełniaczem. Pokazuje relację pomiędzy głównymi bohaterami, ich motywacje oraz sposób w jaki podchodzą do problemu. Jest niemal odwierciedleniem całej ich głównej historii i tego jak reakują na kolejne wydarzenia. Pomagają nam zrozumieć bohaterów dlaczego postepują tak jak postępują. W BB czy BCS nie jest aż tak
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mirkosoft: Wiem o tym, ale nie potrzebuję specjalnego odcinka, żeby zrozumieć motywację bohaterow. Rozumiem, czym jest ten odcinek i symbolikę w nim występującą, ale po prostu mnie nuży. Czytałem jedynie streszczenie i niczego, czego bym już nie wiedział, się nie dowiedziałem.