Aktywne Wpisy

wicherq +80
"dobrze ze juz 6 to se browara kupię" usłyszane dziś w tramwaju. #pracbaza miłego dnia

Hellicon +358
Tymczasem ze szkolenia moderatorów:
Użytkownik twój wróg, a taki co napędza serwis przez 1/3 doby i ma setki obserwujących to już w ogóle.
A teraz zjedzcie po bananie i nie wygłupiajcie się chodząc na dwóch nogach.
#solidarnizwfyokygom
Użytkownik twój wróg, a taki co napędza serwis przez 1/3 doby i ma setki obserwujących to już w ogóle.
A teraz zjedzcie po bananie i nie wygłupiajcie się chodząc na dwóch nogach.
#solidarnizwfyokygom
źródło: 76c879a77cf0559b8768a4ad698dc343
Pobierz

Hej, w ramach wychodzenia z ekosystemu google/windows/facebook/andriod planuję ograniczyć serwisy #google , korzystam z gmaila, wygodny.
Czy protonmail jest dobrą główną pocztą do logowania/mailowania? Czy raczej to niszowe narzędzie dla paranoików/handlarzy/"hakerów"? Dla zwykłego kowalskiego darmowa wersja, czy podstawowa płatna? Jakieś inne serwisy?
Jakaś alternatywa dla chmury google? Zależy mi by , była na Linuxa i szybko(natychmiast) przesyłała zdjęcia z Iphona(wiem ze niektóre chmury lagują po kila-kilkadziesiąt minut/nie mają apek pod iOSa/Linuxa)
Dzięki
źródło: comment_1589280376NcvaA6G0FTevoFgAsUDdas.jpg
PobierzAle raczej całkiem na niego nie przejdę, będę siedział jedną nogą tu, drugą tam.
Proton ma za dużo wad, jak dla mnie główne:
- w darmowej wersji ProtonContacts można dodać tylko email, to znaczy nie można dodać nawet numeru telefonu
- najtańsza wersja płatna jest droga jak dla mnie. Ostatnia oferta Black Friday'owa była tylko dla nowych członków, więc nie da
Ma apki zarówno na Linuxa jak i Windowsa, Androida czy iOS.
Dodam, że chciałem zmienić sobie adres na Gumtree, nie dało się i taką dostałem odpowiedź z pomocy:
Co do chmury to chyba tylko nextcloud zostaje. Wsparcie niemal na wszystkie platformy.
@RabarbarDwurolexowy: Jeżeli masz to na myśli coś takiego jak "Login with ProtonMail" to nie istnieje coś takiego.