@Sqbfd: @rebobs: juz po problemie. valorant odinstalowany xD
ludzie tu pisali ze inaczej niz na stremach ale w rzeczywisci to samo kampienie. Do tego jakies dziwne strzelanie, bardziej arcade. No i zakup bohaterów xD to lepiej grac nadal w skillowego csa
@czikoczajko: no to logiczne, tylko mapka jest tak zaprojektowana, ze strona broniaca ma ogromna przewage xD okej to ma sens ze maja przewge ale tutaj to jest takie #!$%@? do kwadratu. w zasadzie jak wiesz ze trafisz typa kiedy wyjdzie to stoisz.
Kojarzy mi sie jak nawalalem w cs 1.6. Na zwalonych serwerach z awp i niezbalansowanych mapach. Na takim duscie stalem na srodku skrzynek i pierwszy typ co wylecial z
@czikoczajko: wedlug mnie polaczenie takiego csa z overwatchem nie ma sensu. Kiedys gralem w jakas podrobke overwatcha to chociaz byla dynamiczna akcja ale to oczywiscie inny tryby, jakies rundy po 10 minut i np przeprowadzanie wozu.
#valorant
ludzie tu pisali ze inaczej niz na stremach ale w rzeczywisci to samo kampienie. Do tego jakies dziwne strzelanie, bardziej arcade. No i zakup bohaterów xD to lepiej grac nadal w skillowego csa
Kojarzy mi sie jak nawalalem w cs 1.6. Na zwalonych serwerach z awp i niezbalansowanych mapach. Na takim duscie stalem na srodku skrzynek i pierwszy typ co wylecial z