Wpis z mikrobloga

Byliby chętni na tutoriale / ciekawostki nt hackingu / zarabiania na bugbounty / certyfikatu OSCP / Hackowanie live (Bugbounty albo jakiś obrany wcześniej cel. np wykop :) po polsku?
Napisz co z powyższych interesuje Cię najbardziej.

#hacking #bezpieczenstwo #bugbounty
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Kryptowalutowo: bug bounty typu live. Wchodzisz na hackerone otwierasz randomowy program i pokazujesz czego i jak szukasz. Byłoby mega :) Zazwyczaj są opisy jak coś ktoś znalazł a nie ma jak szukają.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryptowalutowo roadmap i how in to hacking.
Wiem ze tego jest milion i duzo zależy od sfery w jakiej by sie chcialo dokładnie działać.
Ale odpalam taki hackthebox, virtualka postawiona i... no wlasnie nie bardzo wiadomo gdzie ugryźć aby pchać na przód.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@PiersiowkaPelnaZiol: mógłbyś nagrywać jakby live ale puszczać jak już będzie naprawione :) Chodzi o sam flow że nie wiesz co cię czeka i musisz eksperymentować :)
  • Odpowiedz
@Gilley: Póki co postawiłem bloga na Jekyllu, napisałem pierwszy artykuł o wypożyczaniu kart graficznych online w celu łamania różnego rodzaju hashy. No i myślę co dalej, chciałbym wrzucić chociaż z 2, 3 jakieś tutoriale, żeby zderzyć się z feedbackiem czy to w ogóle jest czytelne i zrozumiałe. W tym tygodniu na pewno odpale już wszystko. Co do tutoriala live to myślę, że pod koniec miesiąca.
  • Odpowiedz