Aktywne Wpisy
WielkiNos +154
My sobie chillujemy, a tu chłop już od rana ma jazdy, że się nie tak odezwał. A wy jak byście powiedzieli żeby nie uchybić kobiecej godności?
#seks #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
#seks #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
dom_perignon +517
Jeśli chodzi o te filmiki z mobilizacji, to parę dni temu użytkownik @sildenafil umieścił tutaj wpis porównujący sytuację kobiet i mężczyzn w czasie wojny na przykładzie Ukrainy.
Wpis w żaden sposób nie naruszał regulaminu, nie zawierał żadnych wulgaryzmów. Jedynie co obnażał to hipokryzję feministek.
Mimo ponad 1000 polubień wpis został usunięty a autor dostał bana, bo kogoś w moderacji zapiekło.
Także chciałbym wszystkim ostrzec, że twierdzenie : "ukraińscy mężczyźni, którzy zostali siłą
Wpis w żaden sposób nie naruszał regulaminu, nie zawierał żadnych wulgaryzmów. Jedynie co obnażał to hipokryzję feministek.
Mimo ponad 1000 polubień wpis został usunięty a autor dostał bana, bo kogoś w moderacji zapiekło.
Także chciałbym wszystkim ostrzec, że twierdzenie : "ukraińscy mężczyźni, którzy zostali siłą
- nie chcę dawać 99% swojej pensji na "dzieci, emerytów i górników"
- jednocześnie niefajnie by było jakby megakorporacje mogły sobie yebać ludzi, bo takie mają widzimisie
- nie chcę być rządzonym przez partię i mieć jedynej alternatywy gdzie 80% osób stanowią szury typu Godek, antyszczepionkowcy i pseudopatrioci, którzy są sceptyczni do wszystkiego, co nie jest nowoczesne i nie ma "polska narodowa" w nazwie
- fajnie by było, jakby państwo się nie #!$%@?ło do tego z kim kto śpi
- w dodatku spoko jakby Rydzyk i ekipa nie dostawali w wuj kasy z rządu (czyt. ode mnie)
- jeśli telewizja publiczna miałaby dostać 2 miliardy to lepiej żeby te pieniądze poszły na coś lepszego niż większą ilość botów szkalujących opozycję
- jeszcze lepiej by było, jakby moja różowa mogła sobie zrobić legalną aborcję (PRYWATNĄ, żeby zapłacić POLSKIEMU LEKARZOWI), a nie musiała wyjeżdżać specjalnie do Czech i płacić jakiemuś Czechowi za taką wycieczkę
- spoko by było jakby ludzie byli świadomi, że sami to jesteśmy guwnem, a najważniejsza jest współpraca z krajami Europy jak Niemcy, Francja, Włochy, Hiszpania, albo nawet z okolicznymi jak Słowacja, Czechy, Litwa
- jeszcze lepiej by było jakby nie pluło się Unii Europejskiej w twarz, a jak już się pluje to nie pobierało się pieniędzy jak jakiś ujadający pies, który będzie cię lizać po ręce jak mu rzucisz kość xD
- no i fajnie jakby patrzyło się w przyszłość, a nie to co było 100 lat temu i kto nam nie dał pieniędzy za II wojnę, potop szwedzki, albo inny najazd mongołów
Polska Partia Osób #!$%@? (lub Zdenerwowanych jeśli by nie przeszło) to partia, na którą bym zagłosował
#zalesie #wybory #polska #chlewobsranygownem
Jesteśmy za mało wojujący, chcemy tylko żyć, a skrajniści z obydwu stron wyzywają nas od lewaków i prawaków
Są jakieś partyjki libertariańskie, ale tak jak pisałem, są za mało wojujące i głos na nich to jak głos do kosza, echhh
Przy okazji pochwal się wynikiem, bo też jestem ciekaw co ci wyjdzie ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio jak robiłem to byłem trochę bardziej na lewo i trochę bardziej w dół, ale nadal fioletowa ćwiartka, po prostu bliżej centrum
W dodatku na 1/2 pytań odpowiadałbym "to zależy".
Owszem, brakuje w Polsce znaczącej partii z prawego dolnego rogu kompasu. Ci z libertarian dla których wolność ekonomiczna to priorytet a na sprawy światopoglądowe mogą przymknąć oko głosują na Korwina ¯\_(ツ)_/¯
@Porucznik_Blaze: Mam wrażenie, że 90% osób w Polsce nie wie o istnieniu partii libertariańskiej. Sam słyszałem tylko jednym uchem. Po prostu my fioletowi jesteśmy za mało wojujący, albo właśnie wojujemy "ze wszystkimi", więc potem nas na zmianę od prawaków i lewaków wyzywają i biorą za ludzi bez faktycznych poglądów xD
Moim największym marzeniem byłoby to, żeby każda partia ćwiartka miała
Polskie społeczeństwo tkwi mentalnie w kościele a znowu z ekonomicznie w komunie. Połączenie wolnego rynku z "lewicowymi" postulatami typu swoboda aborcji, homo małżeństw itp. to
@Porucznik_Blaze: @niochland: @Spajkodron3000: @shaelix92: Jonathan Haidt już wyjaśniał dlaczego libetarianie nie mogą mieć nigdy poparcia większości społeczeństwa, polecam posłuchać. To jest niszowy typ charakteru więc libertarianie muszą być w sojuszu z konserwatystami, lub skrajną lewicą, zazwyczaj z konserwatystami, bo pieniądze to największa władza, która determinuje resztę. Nie tylko w Polsce tak jest, w