Aktywne Wpisy
kaczek93 +237
Dokonało się. Rzutem na taśmę, tydzień przed 30 urodzinami zdjąłem klątwę czarodzieja.
Plan na ten rok był taki, by właśnie zrobić to przed zmianą kodu. Rok przeleciał, przyszedł listopad i trzeba było działać. Od pierwszego dnia miesiąca już mocno weszło mi na psychę to, że odhaczenie ruchania jest kwestią najbliższych dni. Myślałem o tym w kółko, zwłaszcza przed snem. Układałem w głowie scenariusze od samego telefonu począwszy po jakieś hipotetyczne kwestie dialogowe
Plan na ten rok był taki, by właśnie zrobić to przed zmianą kodu. Rok przeleciał, przyszedł listopad i trzeba było działać. Od pierwszego dnia miesiąca już mocno weszło mi na psychę to, że odhaczenie ruchania jest kwestią najbliższych dni. Myślałem o tym w kółko, zwłaszcza przed snem. Układałem w głowie scenariusze od samego telefonu począwszy po jakieś hipotetyczne kwestie dialogowe
hotshops_pl +1975
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
Szczegóły rozdajo:
Co do wygrania? LEGO 42147 Technic Wywrotka
Dajesz plusa = bierzesz udział
Opcjonalnie wrzuć mema w komentarzu ( ͡° ͜ʖ
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
Szczegóły rozdajo:
Co do wygrania? LEGO 42147 Technic Wywrotka
Dajesz plusa = bierzesz udział
Opcjonalnie wrzuć mema w komentarzu ( ͡° ͜ʖ
#!$%@?, naprawdę, jak się nie zabiję wcześniej.
#depresja #borderline #zaburzeniaodzywiania #zalesie
Tak, recepty dostaję, ale chodzi o rozmowę, potrzebuje raczej zmiany leków też
Myślę, że kluczowym są tutaj właśnie więzi i ogólnie dziecinstwo. Ja miałam dość niefajnie, lekko mówiąc, na pewno to miało wpływ, długo zajęło lekarzem postawienie tej diagnozy. Bardziej skupiali się na depresji.
Niepewność do uczuć jest skutkiem zaburzeń, nie na odwrót, tak myślę. raz kocham, raz nienawidzę. W przeciągu pół godziny może się to totalnie zmienić. Nie
Nie bawię i nigdy nie bawiłam się ludźmi.