Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
hej mirki, czy moglibyście doradzić mi przy wyborze pomady do włosów? włosy ciemny blond, rzadkie, cienkie, naturalnie po umyciu opadające jak placek. dotychczas używałem got2be beach boya i pasty got2be phenomenal ale jak włosy trochę urosły to te produkty przestały się spisywać - a zamierzam jeszcze trochę zapuścić (długość około 10cm). zależy mi na mocnym holdzie, fajnie też jeżeli pomada byłaby matowa i miała jakiś fajny zapach (ʘʘ)

#pomada #pomady #fryzjer #wlosy #modameska #stylizacja
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@pyknik: a czym myjesz włosy? Mam podobne włosy (cienkie, ciemny blond, opadają) i szampon też powinnienys wprowadzić dobry do swojej pielęgnacji, tj bez sls itd. może nie odpowiedź na pytanie, ale trochę może pomóc
  • Odpowiedz
  • 0
@banjo: używam jakiegoś dove dla skóry delikatnej i jest na nim napisane że nie ma w sobie sls. rozejrzę się za jakimś lepszym ale obawiam się że to kwestia genetyki :) szampon którego teraz używam nie wysusza mi skóry głowy co jest dla mnie ogromnym plusem. dzięki za pomoc! (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 0
@pyknik: napisane jest, ale może ma inne detergenty? Delikatne szampony też nie wysuszają, zobacz fitokosmetik, są tanie i fajne włosy po nich, a można używać codziennie
  • Odpowiedz