Aktywne Wpisy

szcz33pan +1753
Przedwczoraj RPP pozostawiłą stopy na niezmienionym poziomie - 5,25%, ale ekonomiści jednogłośnie mówią, że cykl obniżek stóp procentowych trwa.FRA PLN6x12 po ostatnim posiedzeniu lekko drgnął z 4,09 do 4,2 Rynek długu spodziewa się obniżki o 100 punktów bazowych stopy procentowej w ciągu roku. Pan Glapiński na wczorajszej konferencji wspomniał, że czeka na ważne odczyty, więc nie przedłużając - jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
źródło: indeks_kebaba_2025_06
Pobierz
let_it_be +184
Wspaniała akcja polskiej policji xD koleś kradnie auto a ci nie wiedzą co z nim zrobić. Po podpowiedzi reżysera wyciągają b--ń i krzyczą "stój, bo strzelam". Delikwent nic sobie z tego nie robi, pałkarze pikaczu fejs, strzelają po oponach. Jedna kula trafia w policjanta stojącego po drugiej stronie auta. ¯\(ツ)/¯
#policja #polska
#policja #polska

Zaczynam przygodę z darksouls
I takie pytania morze gupie morze mondre
Na czym najlepiej grać pad czy klawiatura +myszka
Polećcie jakiś poradnik na start czy grac na "żywioł"
To jeszcze zapytam
Ma duze znaczenie jaka klasę postaci wybiorę na start?
We wszystkich grach lubiłem grać skrytbójcamk itd
@elementalista: Ja odkryłem przez przypadek, potem tam utknąłem na wiele godzin, bo wpadłem tam z zepsutą bronią główną :D
@elementalista: Musiał wiedzieć bo by nie wszedł do malowanego świata bez lalki ;) Poza tym dużo bardziej ukryte
Git gud
(chyba, że chcesz się
@Klakkkier: ma, od tego zależy startowy ekwipunek i rozkład punktów. Oczywiście da się czarować rycerzem i walczyć dwuręczną bronią czarodziejem, ale będzie to trudniejsze niż normalnie.
PS Ja tam polecam grać za pierwszym razem bez wskazówek, ew. doczytywać sobie jak się zatniesz czy o samych sekretach jak Malowany Świat.
Za pierwszym podejściem najlepiej grać w ciemno, zwłaszcza jeśli masz oryginał, a nie pirat. Dzięki wiadomościom pozostawionym przez innych graczy myślę że znajdziesz 80% sekretnych pomieszczeń itp. polecam