Mam pytanie do mirków i mirabelków, czy ta strona jest legitna? Są tu firmy, w tym polskie, jest też dział annual revenue. Czy te liczby w tych annual revenue są prawdziwe czy jakieś z d--y wzięte? Ta strona ma układ ze skarbówką czy innymi urzędami, że można sobie ot tak sprawdzić jakie kto ma przychody?
Przykład poniżej, wklepałem nazwę jednoosobowej firmy z moich okolic
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Mam pytanie do mirków i mirabelków, czy ta strona jest legitna?
Są tu firmy, w tym polskie, jest też dział annual revenue. Czy te liczby w tych annual revenue są prawdziwe czy jakieś z d--y wzięte? Ta strona ma układ ze skarbówką czy innymi urzędami, że można sobie ot tak sprawdzić jakie kto ma przychody?
Przykład poniżej, wklepałem nazwę jednoosobowej firmy z moich okolic
https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.pokwet_paulina_zieli%C5%84ska.51237ebdbe27bae634f73a6fb682e506.html#financials-anchor
#kiciohpyta #finanse #internet