Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +119
DLACZEGO NIKT W TYM KRAJU W POLITYCE NIE MOWI O DEMOGRAFII? MAMY JEDNA Z NAJGORSZYCH DEMOGRAFII NA SWIECIE, POLSKA GOSPODARKA SKURCZY SIE DRASTYCZNIE, EMERYTURY BEDA SMIESZNE, JEDNYM SLOWEM CZEKA NAS KATASTROFA, POLITYCY POWINNI ROBIC LODA MLODYM LUDZIOM ZEBY SIE TYLKO ROZMNAZALI, POWINNI ROBIC WSZYSTKO ZEBY SIE ROZMNAZALI A ONI PROBUJA TYLKO JESZCZE BARDZIEJ D------C MLODYM I R------C M.IN. RYNEK NIERUCHOMOSCI XDDDD BYLE GLOSY OD EMERYTOW I BOOMEROW POZYSKAC I UTRZYMAC SIE PRZY

rzzz +715
Zero koma osiem zaskoczenia.
Jedyna rzecz, która teraz może zablokować ten antyspekulacyjny podatek to nieruchomościowe portfolia polityków.
Traktowanie mieszkań jako instrumentu inwestycyjnego i dalsze pogłębianie takiego stanu (REITy) jest szkodliwe dla przyszłości tego kraju.
Koniec
Jedyna rzecz, która teraz może zablokować ten antyspekulacyjny podatek to nieruchomościowe portfolia polityków.
Traktowanie mieszkań jako instrumentu inwestycyjnego i dalsze pogłębianie takiego stanu (REITy) jest szkodliwe dla przyszłości tego kraju.
Koniec
źródło: temp_file5349971494458822986
Pobierz

Jakie jest Wasze zdanie? Co byście polecili w podobnym budżecie? Co z tych 2? Może jeszcze coś innego?
Idealnie chciałbym kupić coś od ręki, ew. z szybką dostawą.
#gitaraelektryczna #gitara
Jeśli chodzi o u----i a masz jakieś obawy, rozglądnij się na fb na grupach, na których sprzedaje się takie sprzęty, tam wałkarzy szykanujemy, więc raczej większość będzie legit :)
Co do głośności, to katana ma 'power control' -> https://bdbo2.thomann.de/thumb/bdb1600/pics/bdbo/14478469.jpg
Welp, jak ja zaczynałem grać na gitarze elektrycznej, to sobie właśnie kupiłem
Ostatecznie doszedłem do wniosku, że na tym etapie Katana 50 MkII będzie najlepszym wyborem. Zamówiłem i jutro odbieram, mam nadzieję razem z gitarą.
Dzięki za podsunięcie pomysłu, myślę, że bym żałował gdybym trafił na opinie o Katanie po zakupie w/w Blackstara tudzież Marshalla...
@krul_goblinuw, @Ibanez_
kabel usb BA taki jak na picrel (takim się drukarki podłącza) jest potrzebny do podłączenia do kompa, a nie jest dołączony z tego co pamiętam
Na początku nie jest to niezbędne, ale żeby móc sobie swobodnie skonfigurować się przyda:
https://www.youtube.com/watch?v=VkntkG3oDlw
źródło: comment_1588956130HJu37Cg0zy1773AEbXefJR.jpg
Pobierz