Aktywne Wpisy

njay +675
#kupujpolskieprodukty
Uwaga, post jest neutralny politycznie, a wszystkie skojarzenia z kandydatami na prezydenta są przypadkowe. ( ͡º ͜ʖ͡º) Dzisiaj pragnę przedstawić listę polskich i zagranicznych marek wafelków czekoladowych. Czas powiedzieć "sprawdzam" w kontekście narodowości ich producenta. A w tej kategorii niestety jest źle, ale może jeszcze nie tak bardzo.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych! W opisach biorę
Uwaga, post jest neutralny politycznie, a wszystkie skojarzenia z kandydatami na prezydenta są przypadkowe. ( ͡º ͜ʖ͡º) Dzisiaj pragnę przedstawić listę polskich i zagranicznych marek wafelków czekoladowych. Czas powiedzieć "sprawdzam" w kontekście narodowości ich producenta. A w tej kategorii niestety jest źle, ale może jeszcze nie tak bardzo.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych! W opisach biorę

źródło: temp_file2419963323366442047
Pobierz
25802117 +22
Lista gier na PC do ogrania dla osoby, która po 15 latach przerwy chciałaby nadrobić zaległości? Do tej pory przerobiłem:
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim
Jedyna rzecz, która teraz może zablokować ten antyspekulacyjny podatek to nieruchomościowe portfolia polityków.
Traktowanie mieszkań jako instrumentu inwestycyjnego i dalsze pogłębianie takiego stanu (REITy) jest szkodliwe dla przyszłości tego kraju.
Koniec i kropka.
#nieruchomosci
źródło: temp_file5349971494458822986
Pobierz@rzzz: to ten kataster miał być od czwartego mieszkania czy jak? czytałem, że od trzeciego
Łatwiej psa tańczyć nauczyć niż januszy zmusić do znalezienia innego sposobu trzymania szmalu.
Jeśli to wprowadzą - ciekawe ile będzie rozwodów żeby uniknąć opodatkowania przez wspólnoty małżeńskie :)
@rzzz: no to chyba potrzeba przepisów stricte skierowanych pod reity a nie podatek dla ogółu społeczeństwa
@zgubiles_sie_jelonku: pokaż kraj na zachodzie gdzie katrastat NIE jest od każdej nieruchomości xD
@ButtHurtAlert: a dlaczego producenci żywności podnieśli ceny żywności dopiero jak wystrzeliła inflacja i podnieśli ceny wyżej niż inflacja?
Dlaczego tak się jeszcze nie dzieje? Po pierwsze nie wiem czy tak się nie dzieje, a po drugie - nie wiem dlaczego miałoby się tak nie dziać. Jedynym powodem jaki widzę to fakt, że rynek wynajmu również rządzi się prawem popytu i podaży dlatego właściciele mieszkań nie będą