Aktywne Wpisy
Swordy +1
W jednym z poprzednich wpisów wspominałem, że tymczasowo w gwoli poznania, czy poza wyglądem wadą jest też mój charakter (chociaż i tak bardziej z nudów) zamieniłem zdjęcie na #tinder z swojego (#pokazmorde w komentarzu) na randomowego #normik z #instagram (nie #chad, takie 5/10) i mimo, iż w dupie mam matche itd. i miałem do #p0lka zmatchowanych po udawanym glow upie nie pisać, to jednak napisałem do jednej i oczywiście co #!$%@??
Jkl777 +1
Niby fajnie było by mieć dziewczynę, ale boje się odpowiedzialności za drugą osobę...
Na początku wspomnę że nie jestem jakimś chadem nie mam mega powodzenia, aczkolwiek czasami zdarzyło się że jakaś dziewczyna okazał mi zainteresowanie lub się spotkaliśmy.
Jak już wspomniałem boje się odpowiedzialności za dziewczynę, nie chce nikogo zranić bądź wpaść w jakieś toksyczne relację. Wiem również że związek to wiele zobowiązań mentalnych i materialnych (będąc szczerym jestem trochę chciwych człowiekiem
Na początku wspomnę że nie jestem jakimś chadem nie mam mega powodzenia, aczkolwiek czasami zdarzyło się że jakaś dziewczyna okazał mi zainteresowanie lub się spotkaliśmy.
Jak już wspomniałem boje się odpowiedzialności za dziewczynę, nie chce nikogo zranić bądź wpaść w jakieś toksyczne relację. Wiem również że związek to wiele zobowiązań mentalnych i materialnych (będąc szczerym jestem trochę chciwych człowiekiem
Ktoś ma jakieś informacje mogące potwierdzić taką informację?
#prawo #gwarancja #pytanie