Wpis z mikrobloga

Siema, bo problem mam.

Wie ktoś może co zrobić z takimi syfami na plecach, jakiś dobry specyfik czy coś? Większe krosty dziewczyna posmarowała mi maścią ichtiolową i zakleiła, pytanie zarazem do #niebieskiepaski bo męski problem jak i #rozowepaski bo wy tam laseczki znacie się nad różnymi maziami

No i w sumie pytam też #mikrokoksy bo może ktoś z was też miał hehe krostki na plecach

#kiciochpyta #kosmetyki
z.....s - Siema, bo problem mam.

Wie ktoś może co zrobić z takimi syfami na plecac...

źródło: comment_1588752439cZgKewQr4a6WfKC1n3RMB2.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zartos Miałam podobnie i problem skończył się jak ręką odjął, gdy zaczęłam brać... tabletki antykoncepcyjne. Absolutnie nie zamierzam namawiać niebieskiego do takiej kuracji, ale chcę zwrócić uwagę na to, że to może być wynik jakichś problemów hormonalnych. Może warto sprawdzić czy tarczyca działa jak trzeba, a dopiero potem odwiedzić dermatologa?
  • Odpowiedz
@zartos: cos w #!$%@? walisz kolego. To jest typowy tradzik mlodzienczy czy jak to sie mowi na to. Nie wyjdzie ci taki po aktywnosci fizycznej.

Moja rada to przestan #!$%@? slodycze, zadbaj o diete i przestrzegaj higieny osobistej.

Izoteka nie bierz bo nie masz jeszcze takiego problemu. Plery na slonce i to pomoże. Ja zawsze mialem z tym problem i dopiero jak zaczalem wyjezdzac na wakacje i wypalac te #!$%@?
  • Odpowiedz
@zartos: to mogę tylko współczuć boś niczemu nie winien. dermatolog trochę pomoże. będzie cie próbował diagnozować i przepisywać różne leki na receptę, póki w końcu coś nie pomoże. może pierwszy lek pomóc, może piąty a może żaden. to loteria a dermatolodzy to troche jak psychiatrzy z tymi lekami próbują na ślepo. z mojego doświadczenia oczywiście piszę.
  • Odpowiedz