Wpis z mikrobloga

#konfederacja #polityka #holownia #bosak

Tak sobie myślę że gdyby Bosak się popłakał przed kamerą to bym zagłosował na Żółtka. Są po prostu pewne rzeczy których się nie robi, to co możesz zrobić w domu do poduszki, nie wypada głowie państwa w świetle jupiterów. Polityk na live jest w pracy, człowiek, który ma być zwierzchnikiem sił zbrojnych, teraz wyobraźcie sobie teraz jak chętnie wojsko wykonywałoby decyzje spływające od człowieka który przed kamerą nie jest w stanie pohamować emocji. Putin czy Erdogan huknie i będzie płacz. To nawet nie jest głupi wybór, to jest wybór po prostu niebezpieczny.
genesis2303 - #konfederacja #polityka #holownia #bosak

Tak sobie myślę że gdyby Bo...

źródło: comment_15885973959bjcdv4Epj2tbFs9DxCfTv.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
@genesis2303: po prostu dla takich ludzi jak ty potrzebni są „twardzi” kandydaci, potrzebujesz mieć kogoś silniejszego nad sobą. Myślę, że najbardziej podobałby ci się Braun.

Takie szukanie kogoś, kto sprawia wrażenie silnego #!$%@? jest chyba klasyczne dla społeczeństw postsowieckich
  • Odpowiedz
@genesis2303: nie, myślę, że to kretyńskie, by utożsamiać zachowani Hołowni ze słabością. Przypominam, że on się nie rozpłakał dlatego, że go dziewczyna rzuciła, tylko bardziej ze wzruszenia, myśląc o konstytucji, tak wyśmiewanej przez konfederatów i pisowców. Jest to więc sprawa czysto narodowa, patriotyczne i wydaje mi się, że to się powinno spodobać wielkim patriotom, na jakich kreują się konfederaci i pisowcy, ale widzę, że się myliłem. Partyjne rozgrywki ważniejsze
  • Odpowiedz
@rorf46: no ta, bo my tu wiesz na tagu konfederacji to wiadomo wszyscy puszczamy sobie na wieczór Bogurodzicę i płaczemy ze wzruszenia. Jest różnica między szacunkiem do czegoś, a emocjonalnym rozchwianiem, różnica której niektórzy zdają się po prostu nie dostrzegać ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 11
@genesis2303 gdyby Bosak się popłakał to byś piał, że prawdziwy mężczyzna nie boi się łez. Że on nie płakał tylko się wzruszył a to co innego!
A wiesz skąd znam te argumenty? Tak kuce kiedyś broniły Korwina jak mu się głos łamał.
  • Odpowiedz
@genesis2303: po prostu jesteście pożytecznymi idiotami dla PiSu. Tyle.

Ale może cię trochę pocieszę: wyborcy Lewicy na pewno też by uderzali w Bosaka, gdyby się popłakał. Tylko role by się odwróciły. Wtedy ty i koledzy byście go bronili.

I tak na koniec, żeby nie było - ja sam ostatnio płakałem w dzieciństwie, to nie mój styl, do zachowania Hołowni mam dystans, postrzegam je neutralnie, ja po prostu nie godzę się
  • Odpowiedz
@dziaru: kolejne proroctwo neuropy, zapisuję i czekam aż się sprawdzi, zaraz po tym jak konfederacja jednocześnie się rozpadnie i przejdzie do PiSu ( ͡º ͜ʖ͡º)

Na krula akurat zawsze głosowałem na posła, ale jako prezydenta to go nie widziałem, nie to stanowisko.

@rorf46: w sumie to jak wyżej ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@czywamsienudzi: akurat jeśli kiedyś ludzi obchodzi co robią kandydaci, to właśnie podczas ostatniego miesiąca przed wyborami max, taka jest pi razy drzwi pamięć wyborcy, im bliżej finału tym większy efekt. Ja bym naprawdę chciał żeby ludzie pamiętali więcej, ale nie pamiętają ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@czywamsienudzi: jak ktoś chce głosować na kandydata płaczącego przed kamerą to mu nie zabronię przecież, nie jestem jednak przekonany żeby przy pierwszym kontakcie z taką informacją to zachęcało do głosowania. But nice try ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz