Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hemo +5
#wesele #impreza #slub #kiciochpyta
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Tak sobie myślę że gdyby Bosak się popłakał przed kamerą to bym zagłosował na Żółtka. Są po prostu pewne rzeczy których się nie robi, to co możesz zrobić w domu do poduszki, nie wypada głowie państwa w świetle jupiterów. Polityk na live jest w pracy, człowiek, który ma być zwierzchnikiem sił zbrojnych, teraz wyobraźcie sobie teraz jak chętnie wojsko wykonywałoby decyzje spływające od człowieka który przed kamerą nie jest w stanie pohamować emocji. Putin czy Erdogan huknie i będzie płacz. To nawet nie jest głupi wybór, to jest wybór po prostu niebezpieczny.
Takie szukanie kogoś, kto sprawia wrażenie silnego #!$%@? jest chyba klasyczne dla społeczeństw postsowieckich
Jeszcze trochę tego contentu od ciebie, to ja się popłaczę ze śmiechu ( ͡º ͜ʖ͡º)
A wiesz skąd znam te argumenty? Tak kuce kiedyś broniły Korwina jak mu się głos łamał.
Ale może cię trochę pocieszę: wyborcy Lewicy na pewno też by uderzali w Bosaka, gdyby się popłakał. Tylko role by się odwróciły. Wtedy ty i koledzy byście go bronili.
I tak na koniec, żeby nie było - ja sam ostatnio płakałem w dzieciństwie, to nie mój styl, do zachowania Hołowni mam dystans, postrzegam je neutralnie, ja po prostu nie godzę się
Komentarz usunięty przez moderatora
Na krula akurat zawsze głosowałem na posła, ale jako prezydenta to go nie widziałem, nie to stanowisko.
@rorf46: w sumie to jak wyżej ¯\_(ツ)_/¯