Aktywne Wpisy
techno_mojsze +353
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
#gry #fallout #falloutnewvegas
Staraj się rozwiązać każdy konflikt "słownie" - w tej grze jest tyle smaczków i ciekawych questów, że szkoda tracić możliwość poznawania niesamowitych historii.
Ehh ileż bym dała za remaster tej gry :// np na silniku czwórki
Chyba przez tego wirusa taki postapokaliptyczny nastrój, hehe
Chyba przez tego wirusa taki postapokaliptyczny nastrój, hehe
Chcę tą grę zapomnieć
By odkryć na nowo
@StarySkuter: To taka grafika jak w oryginalnym NV to już za mało dla dzisiejszego gracza?
Rozumiem remasterować jakieś starocie, ale to przecież całkiem ładna i przejrzysta gierka, z genialnym scenariuszem. #!$%@? mnie to nowe pokolenie xD