Aktywne Wpisy
Kagernak +1303
Tu plusy dają ci, którzy szanują Joe Bidena, uważają, że był dobrym prezydentem, mądrze kierował Ameryką, wyznaczył prawidłowo kierunek na przyszłość i świetnie sie sprawdził w kwestii wojny Ukrainy z Rosją. Dobre zakończenie kariery, ale szkoda, że nie dostał szansy 20 lat temu, tylko tak późno.
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#wroclaw #przegryw #ukraina
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
#rap #hiphop #youtube #gonciarz
jak mozna się tak na krzywy ryj wpraszać jak gonciarz
"chcesz się wybić dla korzyści? jesteś bez szans"
rzeczywiscie gonciu ma parcie i czesto wykorzystuje to co jest na topie do real time marketingu patrz np filmiki z frizem, mimo wszystko tu mnie mmiej demerwuje bo jednak ma duzy fanbase i zawsze dobrze ze akcja idzie szerzej
jest to bardziej wysmianie tym ironicznym tekstem gdzie wysmiewa luzi
na yotube co sekunde dodawane sa tysiace filmow prze ztysiace kont ale niektórzy musza zajmowac sie kimś konkretnie bo go nie lubia...