Wpis z mikrobloga

Oficjalnie wypisuję się z wyścigu o srom. Niedługo 25,5 roku wybija, czarodziej coraz bliżej, nadal handless virgin. Mam w dupie marnowanie czasu na #rozowepaski, wolę sobie pograć jak za nastoletnich lat w gierki komputerowe, przed spaniem #konzwalony i tak się żyje, a nie marnowanie czasu i dobijanie swojej zniszczonej latami cierpień psychiki na #tinder oglądając lochy, które i tak nigdy na mnie nawet nie naplują, o spojrzeniu nie mówiąc. Polecam ten stan każdemu, lepiej sobie kupić smocze monety, czy tam skiny w csie niż być tfu beciakiem i fundować jakiejś loszce kino czy kolację. Miłego dzionka wszystkim dobrym anonom z #przegryw matrymonialny, nie ma co sobie niszczyć psychiki doszczętnie nadziejami, które nigdy się nie ziszczą.

#tfwnogf #stulejacontent
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niewiemcorobic: nie przestanie, posiadanie samo w sobie od zawsze stanowiło dla mnie wartość nadrzędną, a że jestem z ubogiej rodziny i zaczynam od zera, to zawsze będzie jakiś cel za którym będę gonił w tej konsumpcyjnej karuzeli
  • Odpowiedz
@potente: Co Ty w ogóle bredzisz typie. XD Dokąd niby mam wyjść i po co? Nie obchodzi mnie życie, które będzie spełniało wasze normickie "normy społeczne", frustracja już była, teraz mi to lata, bo wiem, że nie wolno w żadnym wypadku ufać ludziom. Lepiej grać w gierki, walić konia, wydawać pół wypłaty normika na jazdę samochodem bez celu (bo #!$%@? mogę XD) i mieć was w dupie, tfuuu
  • Odpowiedz
A teraz wybacz, lecę pomóc połówce w obiedzie i siadamy do maratonu Dark ;)

@potente: ten uczuć gdy twoim jedynym osiągnięciem jest posiadanie partnerki xD

ja #!$%@?, ja się nie dziwię przegrywom, bo jak tak czytam takich nieudaczników to dochodzę do wniosku, że jednak ci dla których włożenie #!$%@? w cipe komuś częściej niż dwa razy to osiągnięcie którym trzeba się pochwalić i skwitować ";)" to uznaję, że jednak też
  • Odpowiedz
@StraconeZycie: To chyba jedyne tagi: #stulejacontent i #przegryw, w których społeczność jest toksyczną bańką wzajemnej adoracji i tym samym, zgodna w swoich poglądach, że z góry wiadomo, że wpis o dużej ilości plusów będzie wysrywem pełnym frustracji i usprawiedliwiającym stagnację w poprawie swojej #!$%@? sytuacji. Przykładem jest komentarz @potente i reakcja na niego przez "przegrywów". Smutne.
  • Odpowiedz