Wpis z mikrobloga

Czy taki 6 minutowy trening, raz dziennie, faktycznie może przynieść skutek w postaci widocznych mięśni brzucha? 6 minut to trochę mało się wydaje. Może macie coś lepszego? Dodam, że chudzielec here.
#mikrokoksy #mirkokoksy
Still22lvlCrock - Czy taki 6 minutowy trening, raz dziennie, faktycznie może przynieś...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

faktycznie może przynieść skutek w postaci widocznych mięśni brzucha

@Still22lvlCrock: nie, gowno da taki gowno trening XD kup sobie ab wheel ja chcesz rozbudować mięśnie brzucha, zaś jeśli chcesz mieć widoczne mięśnie to musisz schudnąć by je odsłonić.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Still22lvlCrock: typie ludzie ci tłumaczą jak działa kaloria a ty dalej swoje o przemianie materii i jeszcze swoją rodzinę w to mieszasz, jeśli jesteś w stanie nie zwiększać swojej mamy przy nadwyżce kalorycznej to biegnij na najbliższy uniwersytet niech cię badają bo jesteś fenomenem na skalę światową i potencjalnie łamiesz prawa termodynamiki
  • Odpowiedz
@hehexdlollmao: pytałem w tym wpisie bardziej o ćwiczenia na brzuch a dostałem informacje, że od przyjmowania dużej ilości kalorii się tyje, no kto by pomyślał. Zwróciłem jedynie uwagę na coś takiego jak uwarunkowania genetyczne i że jest coś takiego jak np ektomorfik.
  • Odpowiedz