Wpis z mikrobloga

#spotify
Po bardzo długiej przerwie (kilkuletniej) ponownie założyłem konto na Spotify. Myślałem, że ulepszyli pewne sprawy, ale nadal tak bardzo mocno irytuje korzystanie z darmowej wersji, że chyba nie ma opcji, że zapłacę im za cokolwiek.

1. Czy istnieje możliwość wyłączenia automatycznego dodawania do kolejki niechcianych utworów? Wyłączyłem tą opcję w ustawieniach, ale jak widzę to nadal działa i za każdym razem dorzuca mi 30 niechcianych utworów...
2. Czy jest inny mniej denerwujący serwis za darmo?
3. Co do płatnych streamingów. Czy jest coś innego w miarę konkurencyjnego do Spotify oprócz Tidala? Tidal w tej samej cenie ale przynajmniej wszystko działa oraz jest bardziej przejrzyste w korzystaniu...
  • 4
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@R__R: nie wiem czy Apple nie ma takiej usługi , ale jak z jakością nie wiem. Tidal jest wg mnie gorszy od Spotify, przede wszystkim mam on dużo mniej treści.Mniej wykonawców oraz podcastów. Kilkanaście złotych to wg mnie tak mało ,że szkoda się męczyć z darmowym dziadostwem.
@CzarnyOwiec: @imperator_tufutufu: Bo łącznie miesięcznie słucham tyle ile w drodze do pracy i z pracy. Czyli dziennie około 20 minut. Spotify usuwam. Bo nie działa tak jak powinien. Bawię się tymi suwakami w ustawieniach i mogli powiedzieć, że ta funkcja działa tylko w Premium. Tak samo opcje społecznościowe nie chcą działać. Daję np. połącz z Facebookiem, loguje się i wyświetla mi się Facebook w małym okienku. Etc. Etc.
Jeżeli mus,
1. Czy istnieje możliwość wyłączenia automatycznego dodawania do kolejki niechcianych utworów? Wyłączyłem tą opcję w ustawieniach, ale jak widzę to nadal działa i za każdym razem dorzuca mi 30 niechcianych utworów...

@R__R: Niestety only premium

2. Czy jest inny mniej denerwujący serwis za darmo?

@R__R: Denerwujący w jakim sensie ?

3. Co do płatnych streamingów. Czy jest coś innego w miarę konkurencyjnego do Spotify oprócz Tidala? Tidal w tej samej