Aktywne Wpisy

sakiro12 +70
Nowy trend na tiktoku gdzie kobiety wstawiają swoje tikoki z drugą połówka która nie jest ich rodakiem(tiktoki z zagranicy), i dosłownie widziałem z 30 tiktoków polek z Niemiec z Turasem i Kurdem, i dosłownie 1 z Niemcem chociaż Niemców jest jakieś 85% XD #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 2025_02_09_18_42_49_036
Pobierz
Soothsayer +47
no moi kochani ja idę na spacer a wy opowiedzcie mi tu o swoich sukcesach minionego tygodnia
źródło: Zrzut ekranu z 2025-02-09 18-20-42
Pobierz

Tylko, że roszczeniowa Amerykanka do związku wnosi swój samochód, wysoką pensję zarobioną w międzynarodowej korporacji, po rodzicach odziedziczy wielki dom, w codziennym życiu będzie cie wspierać w twoich poczynaniach.
Roszczeniowa p0lka wnosi bombelka, kredyt w Providencie, za pracę uznaje pomalowanie się i leżenie na kanapie przed telewizorem, po rodzicach odziedziczy długi i puszkę gwoździ, a w wolnej chwili będzie drzeć na ciebie mordę za zmarnowanie (xD) jej życia...
#p0lka #przegryw #blackpill #madka #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1588235488HWUSzDthnhvTKhW5CzLjbf.jpg
Pobierz@throwaway2137: Tyś widział typową amerykańską kobietę xD Życie to nie film
Komentarz usunięty przez autora
@Johnnysinspolscyfani a p0laka można mieć na pęczki za darmo, i co to niby udowadnia?
To co dzieje się w polsce z kobietami to przechodzi ludzkie pojęcie. Ja sobie dałem nawet siana ze związkami już. Szkoda sobie dupę zawracać. Wolę być
@Kowixx: Akurat p0lka to niewiele więcej.
@throwaway2137
@Johnnysinspolscyfani
Smakują jaja kolegi? xddd
Kończę temat, bo stężenie incelstwa i s----------a przekracza wszelkie granice