Wpis z mikrobloga

Problem z p0lkami nie jest w tym, że są roszczeniowe - kobiety na zachodzie też są...

Tylko, że roszczeniowa Amerykanka do związku wnosi swój samochód, wysoką pensję zarobioną w międzynarodowej korporacji, po rodzicach odziedziczy wielki dom, w codziennym życiu będzie cie wspierać w twoich poczynaniach.

Roszczeniowa p0lka wnosi bombelka, kredyt w Providencie, za pracę uznaje pomalowanie się i leżenie na kanapie przed telewizorem, po rodzicach odziedziczy długi i puszkę gwoździ, a w wolnej chwili będzie drzeć na ciebie mordę za zmarnowanie (xD) jej życia...

#p0lka #przegryw #blackpill #madka #logikarozowychpaskow
throwaway2137 - Problem z p0lkami nie jest w tym, że są roszczeniowe - kobiety na zac...

źródło: comment_1588235488HWUSzDthnhvTKhW5CzLjbf.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tylko, że roszczeniowa Amerykanka do związku wnosi swój samochód, wysoką pensję zarobioną w międzynarodowej korporacji, po rodzicach odziedziczy wielki dom, w codziennym życiu będzie cie wspierać w twoich poczynaniach.

@throwaway2137: Tyś widział typową amerykańską kobietę xD Życie to nie film
  • Odpowiedz
@throwaway2137: chyba ze partner jest wyzszym od niej o 40cm chadlightem bad boyem,wtedy pOlka pracuje i do tego kupuje swojemu gachowi 6pak kustosza kiedy on calymi dniami siedzi w jej miszkaniu z kotem,jak widac 210cm i duzy naganiacz wystarcza dla pOlki zeby utrzymywac partnera( ͡° ͜ʖ ͡°) (historia mojej starej z jej gachem) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@throwaway2137: Plus amerykanki nie mają takiego podejścia że facet coś musi bo jest facetem. dla amerykanki to nie problem zagadywać, podrywać, starać się o faceta. U nas takich ze świecą szukać, a nawet jak się trafi to później okazuje się że ma problemy psychiczne.

To co dzieje się w polsce z kobietami to przechodzi ludzkie pojęcie. Ja sobie dałem nawet siana ze związkami już. Szkoda sobie dupę zawracać. Wolę być
  • Odpowiedz
@Kowixx: Moj kuzyn chad jest typowym "ekstrawertem"190cm oskarkiem z gesta ciemna czupryna,razem z kolegami (chadami lub chadlightami)przesciguje sie w ilosci "zaliczonych"femoidow,napewno kazda z ponad 100 kobiet ktore spenetrowal byla dla niego wazna i wyjatkowa zwlaszcza ze czesto udawalo mu sie porOOchac na tekst "chodz sie rOOchac" albo "wiesia zrob mi loda"(to do babci kolegi)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz