@serczi: pup leci w #!$%@?. Gadałem z babką telefonicznie (jakąś randomową, nie pamiętam z którego działu) i z rozbrajającą szczerością mi powiedziała, że może mi dać numery do osób rozpatrujących wnioski ale nie mam co liczyć, że się dodzwonię bo z zasady nie odbierają.
Poza tym zero odzewu a wniosek poszedł w poprzednią niedzielę.
@szejk_wojak też zadzwoniłem ale do random owego faceta i powiedział dokładnie to co piszesz Ty xd dramat chyba jest u nas. Ja się pomyliłem w numerze konta i podałem nr konta VAT... Po prostu źle skopiowałem z aplikacji banku przez roztargnienie i chciałem korektę złożyć. To powiedział że się nie da i że mam #!$%@? bo oświadczam tam wszystkie dane pod rygorem karnym xd dał mi numer do działu o którym mówisz
@the_chosen_one ja też składałem dwa razy, bo walnalem się w numerze, konta, podałem nr rachunku VAT przez przypadek, zły skopiowałem z apki banku... Więc z racji że nie było opcji korekty ani nie mogłem się do nich dodzwonić złożyłem drugi z poprawionym. Ciekawe co z tego będzie.
@the_chosen_one: o nie wiedziałem, że mam zablokowany. Dobra już się dodzwoniłem, mam jedną stronę wniosku z poprawionym numerem na @ kancelarii wysłać.
@the_chosen_one: A i zapomniałem dodać, zapytałem ile będę czekał jak w piątek składałem. To powiedziała coś takiego: "Ooo proszę Pana, to trzeba czekać" xD
Gdzie są moje napisane wszystkie wpisy na Wykopie w tym nowym designie? Szumnie zapowiadano, że "teraz możne je odszukać" a nie widzę nawet menu w którym mam szukać... #pytanie #informatyka #nowywykop
Czy jakiemuś mirkowi z Radomia udało się dostać mityczne 5k? :)
Poza tym zero odzewu a wniosek poszedł w poprzednią niedzielę.