Aktywne Wpisy
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.4% (210)
- Nie 81.6% (2037)
- Sprawdzam 10.0% (250)
RudyPele +463
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#polskaczechykoronawirus
założenia:
- okres inkubacji Koronawirusa wynosi przeciętnie 5 dni, a więc po 5 dniach od wprowadzenia ograniczeń powinny być widoczne pierwsze efekty tych ograniczeń
- dlatego na wykresach są dodatkowe czerwone i niebieskie liczby:
czerwone 5 i 10 - 19 i 24 marca (pełny 5 i 10 dzień separacji społecznej w Polsce)
niebieskie 5 i 10 - 24 i 29 marca (pełny 5 i 10 dzień noszenia masek i separacji w Czechach)
czerwone V i X - 21 i 26 kwietnia (pełny 5 i 10 dzień noszenia masek w Polsce)
Ważne daty:
7 kwietnia Czechy rozpoczęły łagodzenie ograniczeń (sport bez maseczek, otwarcie części sklepów)
Dane dla Czech pobierane są ze strony
https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19
Stany (2020.04.26): Polska 11617 (11273 >> 11617, +344), Czechy 7404 (7352 >> 7404, +52)
//
#polska #czechy #koronawirus #covid19 #covid19stats #2019ncov #medycyna #zdrowie #matematyka
//