Aktywne Wpisy

rozdartapyta +27
Właśnie wsiadasz w pociąg do powiatowego
źródło: 11607507_wnetrze-en571783-przewozy-regionalne
Pobierz
cpt_foley +12
ale miałem p------a akcje wczoraj wieczorem to do teraz mam wtf. Od kilku miesięcy pracuje że mną młodsza parę lat koleżanka i od początku mamy fajne flow, czasem jakiś flirt, czasem jakieś docinki sytuacyjne żeby obu nas to bawiło i jakoś się to toczy. Zdrowa relacja o ile się nie przegina. Od początku miałem wrażenie że na mnie leci, że podobam jej się bardziej niż ona mi ale nie brałem tego jakoś

mariuszek - j----y len szukajacy na kazdym kroku wymowek, majacy caly arsenal srodkow by schudnac nie zrobil absolutnie nic, koniec koncow okazal sie toksycznym elementem.
daniel - gamoniowaty telemarkerter, sympatyczny normik ale z poczatku pukales sie w glowe widzac 130 kilogramow w ciele 23 latka.
damian - niespelniony gwiazdor pracujacy jako listonosz, parszywy megaloman, troche p-------a.
przemek - trzydziestoletni facet bojacy sie warzyw i owocow XD dobra mordeczka.
rafal - sympatyczny kucharz, wykorzystal swoja szanse w stu procentach, rowniez dobra mordeczka.
no i znakomity krzysztof ferenc w roli trenera.
bylo za kogo kciuki trzymac, bylo kogo j---c, bylo z kogo podrzec lacha i sie posmiac.
BYŁO MIŁO.
#kanapowcy
No ale to prawda - podpisał lojalkę i by srogo oberwał jakby powiedział za dużo.
@BillyHerrington dajcie linki bo ja słabo into sociale
Komentarz usunięty przez autora