Wpis z mikrobloga

#monitory #komputery #pytaniedoeksperta
Mozecie poradzic - mam monitor 144hz i w gierce normalnie niby jest te 144hz, bo ustawiam komendami startowymi w #csgo ale mam problem z pulpitem xD W panelu nvidii nie da sie ustawic 144 fhd, bo automatycznie przelacza na te rozdzialki wyzej Ultra HD 1920x1080 60hz. W-----a mnie to strasznie bo widac te mniejsze odswiezanie na pulpicie xD Nawet jak recznie zmieniam to i tak ustawia sie automatycznie na te uhd 60hz i w nawiasie obok tego jest napisane (natywnie). Da sie jakos z tym poradzic bez formatu windowsa? Czy to te wspaniale sterowniki nvidia tak namieszaly.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@rand0mized "dostosuj" i musisz sobie ręcznie dodać rozdzielczość niestandardową z 144Hz i później się na nią ustawić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@plu2: tez probowalem i sie nie da, bo wyskakuje informacja, ze taka rozdzielczosc juz jest co jest w sumie prawda, tylko nie da sie jej ustawic bo przelacza caly czas xD
  • Odpowiedz
@plu2: nie wiem o co chodzi, ale przed chwila znowu spróbowałem i samo z siebie zadzialalo, wiec na razie jest git. Co do monitora to mam 1, ale wczesniej jak mialem dwa to normalnie mi to 144hz na pulpicie dzialalo, ostatnio odlaczylem i od tego czasu cos sie zaczelo mieszac w yuch ustawieniach
  • Odpowiedz