Aktywne Wpisy
heniu-jestem +5
Jakubas - Sabaka w tej kwestii słowo wyjaśnienia (ten człek nawet użył ksywy Jakubas..gdzie jego nazwisko "Sabaki" to Jakubo..ski jak narty) jest powiązany w tym bałaganie nie tylko z Muminami, ale zezol też siedzi i wysyła hajs na różnych ludzi (bo w Azji był u lejdbiboja do prezesa nie dojechał bo inny kraj) i pomaga mu tam w obracaniu tymi donejtami. Ten idiota siedzi u spoconego, Klapka, Prezesa, Mumina i u naszego
dizel81 +11
Ten Alvaro to jest obrzydliwy, nie dość że wykorzystuje te biedne dziewczyny to jeszcze sobie żąda żeby mu za kolacje płaciły, jakoś nie liczy tego że w nocy ma "za darmo"
Gnida się jeszcze śmieje, obrzydliwy typ, paskudny za to co robi, mam nadzieję że kiedyś się sytuacja odwróci i do gara sam nie będzie miał co włożyć.
#raportzpanstwasrodka
Gnida się jeszcze śmieje, obrzydliwy typ, paskudny za to co robi, mam nadzieję że kiedyś się sytuacja odwróci i do gara sam nie będzie miał co włożyć.
#raportzpanstwasrodka
![dizel81 - Ten Alvaro to jest obrzydliwy, nie dość że wykorzystuje te biedne dziewczyn...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/9faa92790ba404e30349bfbb22d44ef3a45e84214dba450d26f08bcd062586b0,w150h100.jpg?author=dizel81&auth=afce759e9a38893c3e2508cc61049b02)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do soboty 14.12.24 godz. 20:00 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W niedzielę losowanie. Wysyłka paczkomatem InPost, która postaram się zrealizować w następnym tygodniu.
Czas start! (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000007947
PobierzDlaczego? :(
@Pandzia_art: biorę udział
Mogę nie dać plusa? Bo w moim interesie jest aby zasieg był jak najmniejszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)