Wpis z mikrobloga

• 0
Jestem cesarzem Bizancjum, kontroluję całą dr iure Bułgarię, pieniędzy mam aż za dużo. Nie wyskakują mi pop upy nawet na księstwa, ale to sobie wasale sami tworzyli i się nie przejmowałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@nesu może, po prostu nie nazywa się król tylko despota czy jakoś tak.

No i znalazłem, z niewiadomego powodu nie wyskakują mi popy, ale mogę przez szukajkę pod mapą znaleźć ręcznie tytuł i go stworzyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ChichyKun: Witam serdecznie,
Tak właśnie na przyszłość by się przydało by powiedzieć coś więcej na temat tworzonych tytułów czy religii tam panującej ;D
Wiemy iż jako Cesarz bizantyjski próbujesz stworzyć królestwo Bułgarii, które też należy de jure dla tego cesarstwa.

@nesu: Mówi, że jako cesarz bizantyjski niemożna utworzyć tytułu królewskiego.
Do niedawna też byłem o tym całkowicie przekonany, tyle z tego co pamiętam to nie zależy od kultury czy wysokości rangi tytułu cesarskiego, tylko od typu ustroju który w tym cesarstwie jest ustanowiony na Administrację Imperialną, która ma trochę
maniek50005 - @ChichyKun: Witam serdecznie,
Tak właśnie na przyszłość by się przydał...

źródło: comment_1587890296BuRkFsxocAYkdqIXfEkHzL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@maniek50005 kiedyś grałem już Bizancjum i można było tworzyć królestw do woli. Jak pisałem wyżej okazało się, że moim problemem jest po prostu zniknięcie popów informujących o możliwości stworzenia / uzurpowania tytułów. Może kiedyś źle kliknąłem i tak się porobiło ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz