Wpis z mikrobloga

stężenie cheaterów (nawet soft cheaterów) jest tak ogromne czy każdy z top 1000 faceit #!$%@? w to 24h? niemożliwa inteligencja gry, skill w łapie w każdej grze (oczywiście u przeciwników takie rodzynki sie tylko trafiają xD no i to info od bota, a ludzie w srodku tabeli grają czesto jakby mieli trigger bota na delayu
straszne
NO I #!$%@? CZEMU NIE MA MOŻLIWOŚCI SURRENDER ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#valorant
  • 11
@kasztanozord: xddd to chyba ty jesteś tym typem człowieka z predyspozycjami genetycznymi do wejściowego dużego poziomu umiejętności, z perspektywy innych to tak fajnie już nie wygląda ( ) ciesz się póki możesz bo jak będziesz grać z ludźmi na swoim poziomie to nie będzie tak łatwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czikoczajko: dwa kałachy miałem największą rangę też w 2k16 chyba hah, ale to nie świadczy o niczym bo przeciez człowiek sam potrafi lepiej ocenić swoje umiejetności prawda? tym bardziej jeśli widzi, że kuleje aim
@kasztanozord: xDDDDDDD no byczku jeżeli nie zauważyłeś to masz niesamowite umiejętności w łapie, jak coś wiekszość ludzi nawet nie śni żeby taki poziom osiągnąć mimo, że tobie sie zdaje, że grasz 6/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@siadatajta: jak ja w pierszej grze jebłem 2x ace, każda gra prawie 30+ fragów.. mam 3.5kh w cs:go i 2k w 1.6, dużo jest takich ludzi, którzy po prostu #!$%@? dobrze w inne fpsy i teraz im łatwo.. imo w valorancie recoil jest o wiele łatwiejszy niż w cs