Wpis z mikrobloga

Jak bardzo nisko upadł kraj może świadczyć, że w kraju gdzie mamy mnóstwo specjalistów taki ktoś został wiceministrem cyfryzacji xD
Koleś, który zasłynął z pieniactwa, ataków na wyimaginowanych wrogów i dzielenia Polaków objął takie stanowisko.

Ostatnio mnie dziwiło czemu na jego profilu są same komentarze włażące mu w tyłek albo te, które Cisną po Tusku, Budce, kogoś z Konfederacji czy Biedroniu (zależy co napisał nasz wiceminister w poście). Tak więc postanowiłem to sprawdzić, wszedłem na jego posta dość szybko od napisania i zauważyłem, że znajduje się tam kilkanaście postów konstruktywnie przeciwko jemu czy PiS. Odczekałem na stronie nie odświeżając jej i później próbowałem polubić. "Lajk" nie chciał się dodać, kiedy inne mogłem polubić. Do tego nie mogłem wykonać innych akcji, bo dostałem komunikat, że dany komentarz jest ukryty. Żałuje, że nie nagrałem gifa, ale sami możecie zrobić taki eksperyment.

Czyli reasumując nasz wiceminister cyfryzacji bez kompetencji charakteryzuje się tym, że atakuje innych w poście i ukrywa nieprzychylne komentarze - to ma być ta jakość ? Przecież nawet strona TVP Info nie ukrywa komentarzy.

Najgorszy poseł PiS - change my mind

#bekazlewactwa #bekazpisu #polityka #facebook
maxwol - Jak bardzo nisko upadł kraj może świadczyć, że w kraju gdzie mamy mnóstwo sp...

źródło: comment_1587806497zAHnj5K2R9QzlpqpPvVrrc.jpg

Pobierz
  • 11