Aktywne Wpisy
USSCallisto +28
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
KolorowychSnow +173
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#heheszki #humorobrazkowy #mistrzowieseo #ciekawostki #koronawirus
-przykro nam, nie znaleziono wyników
Komentarz usunięty przez autora
Wyjaśniam pokrótce: to są artykuły pisane typowo pod Google News. To z założenia nie mają być pełne, normalne artykuły, tylko właśnie im więcej się nawali tej samej frazy, tym większa szansa na pojawienie się w Google News.
Ewa Chodakowska ma męża. Nazywa się Lefteris Kavoukis. Zastanawiacie się, kim jest, ile ma lat i skąd pochodzi Lefteris Kavoukis?
Witamy w świecie informacji 2020
Komentarz usunięty przez moderatora
@le1t00
@martyrologia
Niestety, ale to nie jest SEO dla ubogich, tylko SEO po prostu. Google i inne wyszukiwarki wprowadzają takie algorytmy i każdy, żeby dostać lepszy wynik musi się dostosować. Ilość debilnych porównań z hasłem wyszukiwania się liczy i tyle.
Nie żebym się zgadzał, też jako konsument uważam, że to głupie, ale jako programista czekam na lepsze techniczne rozwiązania problemu.
Albo, jako konsument, czekam na kolejne zakazy i ograniczenia w funkcjonowaniu
I takich #!$%@?ów trzeba od razu omijać. To jest debilstwo, nie dziennikarstwo