Wpis z mikrobloga

@laska0: Umiem xHTMLa i CSSa, ale od trzech lat nic z tym nie robiłem :( Jakbym miał portfolio, to by mnie wzięto pewnie do jakiejś agencji, ale wszystkie strony, jakie kiedyś zrobiłem, zniknęły w sieci. I nigdy za to grosza nie wziąłem. :( #tyleprzegrac
@hultek: to szukaj na początku po znajomych jak ktoś ma więcej hajsu to polecam przekonać go do kupna gotowych skórek a ty je tylko przerabiasz. ja tak robiłem i wpadło trochę grosza. wykorzystuj swoje umiejętności przy okazji je rozwijając ;)
@laska0: Ale teraz HTML5 wchodzi i chyba CSS 3 albo 4, a ja nikumaty z tego :(

A tak poważnie, to dobra kasa może wpaść z tego? Mam robotę na pełny etat, ale po godzinach mógłbym porobić conieco :P
@hultek: Ja jako gimbus za tydzień roboty dostałem 600. Tydzień bo dużo nie umiałem :F nie chciałem za to nic ale no jak dostałem to czemu nie. profesjonalne strony chodzą od 3k w gorę. Jednak aby być dobrym freelancerem to pomaga dużo perswazja i technika sprzedaży rodem dobrych akwizytorów. Wtedy mniej #!$%@?ące są osoby które chcą dużo zmian i coś im nie pasuje. Zaoszczędzasz czas i nerwy przekonując ich.

btw. jaka