Aktywne Wpisy

Alzena +20
Całkowity, męski upadek - grupa 70k podludzi ma grupę na Telegramie, gdzie wymieniają się poradami i pomysłami na temat tego, jak gwalcic kobiety - również te z najbliższego otoczenia, matki córki i żony.
Faceci serio są skończeni - i sami to sobie zrobiliście.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Faceci serio są skończeni - i sami to sobie zrobiliście.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski

Arw165 +30
#buty #kiciochpyta Mam pytanie, może głupie: czy taki zamszowy but da się jakoś uratować? Jak zauważyłam problem to już było za późno. Bardzo lubię te buty, drugich nigdzie nie widzę do kupienia. Ale zanim wyrzucę, wolę mieć czyste sumienie.

źródło: Clipboard01
Pobierz
Od tuszu oczekuję tylko tyle, żeby się nie kruszył, bo codziennie po kilku godzinach mam podkrążone na ciemno oczy i w sumie nie ma znaczenia czy tusz kosztował 12 czy ponad 60zł.
Co do korektora - używam od wielu lat match perfection z rimmela, taki w pędzelku, ale chciałabym coś, co lepiej kryje, a jednocześnie nie jest zbyt ciężkiej konsystencji.
No i puder to już w ogóle fajnie by było, żeby miał dobry skład, bo on idzie na całą twarz - matujący, chyba raczej sypki. Kiedyś o to samo pytałam, został mi polecone głównie Pease bambusowy i Ecocerę, ale w końcu nie kupiłam żadnego z nich i nie wiem czy coś się pojawiło ciekawszego.
#makijaz #kosmetyki #mirabelkopomusz
Puder ecocera ryżowy czy tam bambusowy. Ja wolę w kamieniu, to mój faworyt od kilku lat. Matuje i dobrze się trzyma.
Ecocera w kamieniu, tak?
Oj, to współczuję bo jest świetny. Zerknij na Estee Lauder Sumptuous https://g.co/kgs/AgC5Mz. Ja kupuje na allegro probki, bo jednak 100 za tusz to kosmos, ale robi cuda z rzęsami.
Burżuje kupuje zawsze przez neta, często na tanich drogeriach i nie mam problemow z jakością. Ale tak, też chciałabym kupić tusz za 10 zł, nałożyć żeby
@pucka25: może to ja popełniam błąd, dla którego tusz za szybko wysycha, bo nadmiar zawsze wycieram o ranty butelki (ಠ‸ಠ) nienawidzę posklejanych rzęs, zawsze na szczotce muszę mieć jak najmniej tuszu, bo wolę 3 warstwy i rzęsy idealnie rozdzielone niż posklejane kępki (-‸ლ)
@joks: to co napisałeś jest
Puder używam Innisfree, taki mały w zielonym opakowaniu, tez spoczko, ale tak szczerze to nie wiem czy spełnia kryteria, bo składu nie sprawdzałam :P
Co do tuszu i osypywania się go, może spróbuj tuszy dla wrażliwych oczu, antyalergicznych, takie raczej się nie osypują. Ja używam z