Aktywne Wpisy
PowerMan +1
"
Jakie są źródła rusofobii i czego chce od nas Zachód?
Czy kiedykolwiek widziałeś uczniów znęcających się nad grubasami? Może sami uczestniczyli w takich prześladowaniach? Może sami byli tacy grubi? Grubi ludzie są razem zatruwani przez duże stado małego narybku. Grubas może być dobroduszny i nieszkodliwy - wtedy będzie łatwą ofiarą. Grubas może być potężny i zły, a potem zostanie wystawiony i powiedziano mu, że obraża maluczkich. Nie ma na niego zakazanych
Jakie są źródła rusofobii i czego chce od nas Zachód?
Czy kiedykolwiek widziałeś uczniów znęcających się nad grubasami? Może sami uczestniczyli w takich prześladowaniach? Może sami byli tacy grubi? Grubi ludzie są razem zatruwani przez duże stado małego narybku. Grubas może być dobroduszny i nieszkodliwy - wtedy będzie łatwą ofiarą. Grubas może być potężny i zły, a potem zostanie wystawiony i powiedziano mu, że obraża maluczkich. Nie ma na niego zakazanych
#blackpill #przegryw
Oficjalna lista Oskarków dobrogenowców, którzy mają powodzenie u kobiet i jedynym ich celem jest niszczenie chłopów
@serek_heterogenizowany
@RyouNarushima
@olaf_wolominski
@Smasher69
@CloudSpanner
@Chlejealewstajerano
@Bananek2
@Durisil
@77023
@GoldenJanusz
@Niski_Manlet
@Kindybal_xD
@zycia_nie_sens
@NiebieskiMiszmasz
@Gilboa
@Capri-Sonne
@abc-def
@ToKontoNieIstnieje
@DzazesOrozes
@Wazdusiciel
@Blaskun
@kamil150794
Każdy z nich ma ogromne powodzenie u kobiet I nie jest przegrywem. Uważajcie z kim piszecie
#takaprawda #odkrywamyzakryte #oskary #oskarzwrotnica #chad
Oficjalna lista Oskarków dobrogenowców, którzy mają powodzenie u kobiet i jedynym ich celem jest niszczenie chłopów
@serek_heterogenizowany
@RyouNarushima
@olaf_wolominski
@Smasher69
@CloudSpanner
@Chlejealewstajerano
@Bananek2
@Durisil
@77023
@GoldenJanusz
@Niski_Manlet
@Kindybal_xD
@zycia_nie_sens
@NiebieskiMiszmasz
@Gilboa
@Capri-Sonne
@abc-def
@ToKontoNieIstnieje
@DzazesOrozes
@Wazdusiciel
@Blaskun
@kamil150794
Każdy z nich ma ogromne powodzenie u kobiet I nie jest przegrywem. Uważajcie z kim piszecie
#takaprawda #odkrywamyzakryte #oskary #oskarzwrotnica #chad
Elo Mireczki!
Z zerowym doświadczeniem na giełdzie i po przeczytaniu kilku książek z zakresu około ekonomicznego, szczególnie uwzględniając "Wielki Kryzys w Ameryce" Rothbard'a i "Wojna o Pieniądz" Hongbing'a zainwestowałem długoterminowo niewielką kwotę w akcje Pekao.
Moja teoria jest taka, że w dłuższej perspektywie Banki i tak wyjdą na swoje, bo po dodruku pieniądza Bank Centralny skupi gównoobligacje Polskiego Funduszu Rozwoju, a banki komercyjne przytną swoje jako pośrednik, bo bezpośrednio nie można tego zrobić.
Dodatkowo Premier naszego nieszczęśliwego państwa wywodzi się z kręgów bankowych, więc nie pozwoli, żeby kolegom stała się krzywda.
Poniżej wykres WIG-BANKI na którym zaznaczyłem 2008 rok. Uważam, że jedyne pytanie to kiedy rzeczywiście najlepiej kupić, ale prawda taka, że trafienie w dolne ekstremum graniczy z cudem, więc można sobie dokupywać na spadkach.
Podkreślam, że się na tym nie znam i traktuje to bardziej jako rozrywkę, bo z moją wiedzą pewnie wtopię hajs (dlatego przeznaczam na to te pieniądze, które obecnie nie wydaje przez siedzenie w domu), ale zapraszam do dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)!
Dodatkowo banki jak PKO gdzie rząd ma swoje udziały nie upadną
@thunder08: Ja akurat Pekao. Właśnie nad PKO się jeszcze zastanawiam, ale patrzyłem też pod względem ilości kredytów frankowych, bo bałem się, że coś się tu wypierniczy jeszcze, ale chyba błędnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Do tej pory była dość dobra dywidenda, ale już wiem że KNF zarekomendował nie wypłacanie dywidendy w tym roku, więc pewnie nic z tego nie wyjdzie. I tak w sumie będzie strata. Ale może za rok już