Wpis z mikrobloga

Poleca ktoś gry tak dobre jak gra 5, Red dead redemption 2 czy wiedźmin 3 dziki gon w które będę mógł pograć na XBOX ?
Nie muszą być z takiego gatunku jak powyższe, mogą być z innego byle dobre, z dobra fabuła i spoko grafika, mogą być wojenne, samochodowe itp, bez znaczenia
#xboxone #gry #konsole #pytanie
Krzysio_misio12 - Poleca ktoś gry tak dobre jak gra 5, Red dead redemption 2 czy wied...

źródło: comment_1587458273oeMCZA8tgHRQayPtOovkft.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krzysio_misio12: @sernik92: też polecam Oriego, w życiu nie pomyślałbym, że jakaś platformówka mnie tak wciągnie, mam xboxa od listopada, mam Wieśka 3, RDR2, GTAV, Forzę4, jakieś Gearsy, Tomb Raidery, Metra i inne #!$%@? muje ale w Oriego grałem najwięcej i z największą przyjemnością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pernikovy_tatko: Póki co ukończoną mam pierwszą część Oriego i daje dużo radochy, ale czasami można przy tym tytule dostać jebla (np. ucieczka z Ginso Tree - chyba z 50 razy to powtarzałem, zanim się udało) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@sapkrzys
@Krzysio_misio12 ABSOLUTNIE NIE

mafia 3 to straszny syf, tam nie robisz nic po za jeżdżeniem i zabijaniem ludzi na danym terenie, nic innego się nie dzieje.
Absolutnie nic, historia jest mdła jak rozgotowany makaron.
  • Odpowiedz
  • 0
@sapkrzys jedynka i 2 zajebiste, ale 3 to chłam gorszy niż Fallout 4, przecież tam nic ciekawego nie ma.
Same bugi, i niedoróbki w misje.

Przyjedź tu zabij, ucieknij.
I tak przez 20 godzin
  • Odpowiedz