Aktywne Wpisy
Nusantara +434
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
zexan +191
https://www.wykop.pl/link/5460431/manipulacja-glosami-sposobem-wyboru-tresci-na-wykopie-cz-2/
Macie wyjaśnienie moderacji, która powinna wszystkich "usatysfakcjonować". W moim mniemaniu jest to brak ochoty zbadania problemu.
Załączają znalezisko dotyczące kradzieży kont, kiedy ja piszę o manipulacji głosów.
Wiedzcie, że się starałem.
Nie mam siły dalej się w to bawić.
#afera
Dlatego wciąż są kolejne wpisy wyplusowywane przez 1500 przejętych kont w minutę? XD co za żal
Społeczność wykopu ma sporą siłę opiniotwórczą. Ta siła opiniotwórcza teraz prawdopodobnie znalazła się w rękach jednego człowieka.
Trzeba to brać pod uwagę, zwłaszcza przy znaleziskach, które mają kilka tysięcy wykopów i zaledwie kilka zakopów.
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...