Wpis z mikrobloga

mirabelki, obejrzałam na tiktoku o jakieś 1000 filmików za dużo na temat konturowania. jaki produkt polecacie? i nie pytam o bronzery sypkie/w kamieniu, tylko coś bardziej kremowego, najlepiej kredkę.

kusi mnie NYX Wonder Stick, a może znacie jakiś zamiennik? w wielu miejscach, gdzie zwykle kupuję online, jest wyprzedany.

#makijaz #mirabelkopomusz #kosmetyki
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@noorey: Ja mam takie z Nyxa i Rimmela i są ok. Miałam kredkę z hean i miałam problemy z jej rozcieraniem. Swoją drogą nie wiem czemu konturowanie produktami kremowymi jest tak mało popularne w Polsce. Daje o niebo ciekawszy efekt.
  • Odpowiedz
@pestis: bardzo bym chciała!

@thanksforthesupport: nie widzę nigdzie kredki, tylko krem tantour. ale huda beauty i tak jest poza budżetem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@daddyissues_: dzięki, rimmel masz też taki podwójny mazak z rozświetlaczem? bo też mu się przyglądam i na początek chyba padnie na niego. no właśnie te kremowe produkty wydaje się, że tak fajnie pracują. sama mam tylko jeden bronzer
  • Odpowiedz
@noorey: Tak, to ten:P Ja od niego zaczęłam i to w kolorze dark. Ten stick rozświetlający u mnie się nie sprawdza w ogóle. No i uczyłam się z tutorialu gdzie dziewczyna używała właśnie tego sticka.

Możesz mieć racje. Brązery w pudrze dają zupełny efekt, po prostu opalenia. Dopiero jak dodaję kremowy to twarz jest smuklejsza.
  • Odpowiedz