Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +434
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Siemka, chciałbym kupić telefon realme X2, czy ma ktoś kod rabatowy na ten konkretnie telefon albo na zakupy np. w bangood ? Z góry dzięki
W Proline jest za 1299 (ale aktualnie wyprzedany)
Edit: Włoski Amazon - Click (mozna kupic na FVAT)
https://www.banggood.com/Realme-X2-Global-Version-6_4-inch-FHD-Super-AMOLED-Display-NFC-4000mAh-64MP-Quad-Rear-Cameras-8GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-730G-Octa-Core-2_2GHz-4G-Smartphone-p-1593711.html?akmClientCountry=PL&p=YF291410412600201704&custlixnkid=668430&ID=6274576&cur_warehouse=HK
Z Gearbest/Bangood jedyne zabezpieczenie to jest Paypal a ich gwarancje mozna traktowac tak jakby jej wogole nie bylo.
Każdy produkt ma rok gwarancji i jak się zepsuje to nie robią problemów żebyś go odesłał i go naprawili kasa za wysyłkę jest zwracana.
Opisuje tylko jak to na bg wygląda