@hikarukimura: jak dobrze uzasadnisz, że to ten las jest celem Twojej podróży, a nie każdy pozostały xD możesz użyć fraz: - Kocham ten las - Znam ten las bardzo dobrze, a w innych się gubię - Dokarmiam dziki w tym lesie i beze mnie wszystkie pozdychają - W tym lesie mieszka moja rodzina - Ten las odwiedził prezes Kaczyński z kotem - Nie znam żadnego innego lasu - Wszystkie inne lasy
Chociaż jeśli będzie można to jaki mają cel pytać?
@Ha_wu_de_pe: oni mają prikaz z góry aby cisnąć ostro mandatami, więc zakładam, że jednak będą pytać, a jak odmówisz mandatu to cyk... do sanepidu i 5K na koncie mniej
@Ha_wu_de_pe: ja mam jednak zamiar się przejechać i sprawdzić jak to będzie wyglądało, ale 1. bocznymi drogami, 2. poza godzinami szczytu (wczesny ranek np.) 3. w miejsca mniej popularne
#koronawirus #pytanie
możesz użyć fraz:
- Kocham ten las
- Znam ten las bardzo dobrze, a w innych się gubię
- Dokarmiam dziki w tym lesie i beze mnie wszystkie pozdychają
- W tym lesie mieszka moja rodzina
- Ten las odwiedził prezes Kaczyński z kotem
- Nie znam żadnego innego lasu
- Wszystkie inne lasy
Tu jest niby napisane że nie będą pytać o cel podróży, ale jak wszystko w internecie raczej podlega weryfikacji. Chociaż jeśli będzie można to jaki mają cel pytać?
@Ha_wu_de_pe: oni mają prikaz z góry aby cisnąć ostro mandatami, więc zakładam, że jednak będą pytać, a jak odmówisz mandatu to cyk... do sanepidu i 5K na koncie mniej