Wpis z mikrobloga

@pixtri: no jak uwazasz, tylko jak wybuchnie to sciana lub sufit do malowania, tez bylem dobrej mysli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nawet nie chce myśleć co by było gdybym zakręcił jeszcze słoik na maxa i by #!$%@?ł na kawałki a ktoś by był w kuchni.
  • Odpowiedz
@pixtri to jebnie, wsadz do głębokiego talerza i odkręć trochę wieczka ( ͡º ͜ʖ͡º) ja kisze 5 nawet 7 dni bo wolę jak jest bardziej ukiszone
  • Odpowiedz
  • 0
@endipek: @cuoco: w przepisie fermentuje 2-3 dni, gdy pojawia się bąbelki trzeba ścisnąć i włożyć do lodówki, żeby zwolnić fermentacje. Słoiki nie są dokręcone maksymalnie. Przepis mam od znajomej, która robi w identyczny sposób, i nic jej się nigdy nie stało

  • Odpowiedz