Aktywne Wpisy
Nullek +64
Spełniłem swoje małe marzenie (。◕‿‿◕。)
Niby tylko golfik ale i tak bardzo się cieszę (ʘ‿ʘ)
Niby tylko golfik ale i tak bardzo się cieszę (ʘ‿ʘ)
ludzki_odpad +134
Na koniec stycznia miałem awarię w aucie. Straciłem zapłon na 3 cylindrze, kiedy jechałem autostradą.
Wtedy myślałem, że zdechła świeca, albo cewka.
Kupiłem miernik kompresji i okazało się, że na cylindrze 3 nie ma kompresji w ogóle, a na czwórce jest bardzo słaba. Podejrzewałem wtedy uszczelkę pod głowicą, myślałem, że jest przedmuch między cylindrami.
Rozebrałem silnik i zdjąłem głowicę. Wtedy moim oczom ukazał się wypalony zawór wydechowy na cylindrze 3 i podparty
Wtedy myślałem, że zdechła świeca, albo cewka.
Kupiłem miernik kompresji i okazało się, że na cylindrze 3 nie ma kompresji w ogóle, a na czwórce jest bardzo słaba. Podejrzewałem wtedy uszczelkę pod głowicą, myślałem, że jest przedmuch między cylindrami.
Rozebrałem silnik i zdjąłem głowicę. Wtedy moim oczom ukazał się wypalony zawór wydechowy na cylindrze 3 i podparty
"co?! 500zł dla głupiej baby, która wyszła sobie na spacer podczas kwarantanny? Doliczyć jeszcze jedno 0 to się nauczą debile! Nie widzą co sie we Włoszech dzieje, że wywrotkami trupy z miast wywożą?! #zostanwdomu"
wykopki dzisiaj:
"10 000zł za wyjscie na spacer, albo rower?! Jeb*c PiS!"
wykopki kiedyś:
"Sąsiednie państwa już mają nakaz noszenia masek, Czechy już wprowadziły nakaz maseczek podczas jazdy komunikajca publiczną! Polska to kraj z dykty!
wykopki dzisiaj:
"Noszenie maseczek, aż do znalezienia szczepionki, albo mandat?! Kraj z dykty chce mi zabrać wolność i piniondze!"
Przecież wasze opinie można tak wklejać i wklejać...
Obrońcy zaraz powiedzą, że to pod naciskiem zrobili, albo rząd zmienia zdanie co do masek.
Ale jakby nie zmienili to dalej wracamy do -->
"wykopki kiedyś:
Sąsiednie państwa już mają(...)" xD
#koronawirus #bekazpodludzi
Wiesz że kwestia złamania kwarantanny, w wyjścia na rower osoby nie objętej kwarantanną to dwie różne sprawy?
Jestem zdania że maseczki powinny zostać już na zawsze, w sensie - masz grypę, kaszel, cieknie Ci z nosa? Załóż maseczkę żeby innych nie zarażać. Ale 5000 zł kary to zdecydowanie za dużo, a po pandemii nawet 500 zł to będzie za dużo.
Co do kar za wyjście, serio uważasz że wyjście do lasu czy na rower gdy nie masz kontakt z
Masz może screen na którym widać że te same osoby narzekają na brak kar a po ich wprowadzeniu narzekają na kary? wiesz może że na tym portalu udziela się tysiące użytkowników i jednym przeszkadzają te kary a inni są z nich zadowoleni? wiesz że ludzie mają różne poglądy? już wiesz
Komentarz usunięty przez autora
@kamilsonik: pokaż mi te mądrzejsze, z onetu czy facebooka?