Wpis z mikrobloga

@Chudy_: Przejadłem się ostatnio Major eventami. Poszukuje teraz underdogów (i nie mówie tu o Rocku z jego swoją nazwą dla KAŻDEJ #!$%@? JEDNOSTKI w grze). Kiedyś się oglądało LagTV, ale teraz zbyt mainstremowi są dla mojej hipsterskiej protoskiej duszy.
@Chudy_: Ty #!$%@? all inerze xD W ogóle BABA i to z BRONZU nie znająca buildów rozjechała ciebie. I #!$%@? że jesteś w srebrze. Oglądając turnieje powienieneś chociaż wiedzieć że trzeba trzymać xel nagę. Ehhh trza ratować honor wykopowej dywizji starcrafta!

PS. Wyzywam się na showmatch!
@KochanekAdmina: no #!$%@? ale ja grałem Terranem, którym grałem może ze 3 razy na krzyż :D ja kompletnie nim nie umiem. Myślałem, że będzie mądrze powkurzać ją banshee ale ona profilaktycznie się zabezpieczyła ;_; zrobiłem skany, widze spory tu i tam, banshee czekają i sobie myślę "i co ja mam teraz zrobić no?" :D później zesnapjpowałem nimi tę jej ninja expę, o której przez długi czas pojęcia nie miałem, ale tego
@KochanekAdmina: miała bejny więc wiesz ;p no wiem że tak to wygląda ale nie chciałem pozostać przegranym ;_; gdybym coś innego umiał protossem to bym zagrał ;p przecież ja w sc2 praktycznie nie gram :D ale muszę się jeszcze nauczyć 8gate allina dokładnie, takiego który pokazał grubby na nerchia ^^ ogólnie myślę o switchu na zerga

ale z drugiej strony jakby wyscoutowała i robiła same zerglingi to nawet moje wątpliwej jakości