Wpis z mikrobloga

Największy dzban 2020 roku łukasz bok.

- przegryw bez matury, nazywa siebie skromnym ale na pierwszy rzut oka widać, że wali konia do swoich stronek XD

- parafraza: “mógłbym zamknać swoje sociale w tym momencie i nie ruszyłoby mnie to” XD

- wrzuca swój brzydki pysk, gdy nikt nie chce tego ogladać

- próbuje być opiniotwórczy w sprawach geopolitycznych BO COŚ PRZECZYTAŁ W INTERNECIE XD

- robi Q&A jakby kogoś obchodziło co robi w piwnicy taki dzban XD

#przegryw #heheszki #bekazpodludzi
RyszardFeynman - Największy dzban 2020 roku łukasz bok.

- przegryw bez matury, nazyw...

źródło: comment_1587017194fi9qmcd0kcunJ8PhJTJB2s.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RyszardFeynman: jaka tematyka by nie byla, zawsze jest ten poczatkowy etap, kiedy wydaje nam się że już coś wiemy i jesteśmy prawie ekspertami w danej dziedzinie. Z wiekiem nabiera się dystansu i przesmiewa wlasne "poczatkowe stadia".
Lepiej zaczac zle niż wcale. Z tego miejsca chciałbym przeprosic pana posła piechocinskiego za moje niewybredne wpisy odnosnie jego pogladow 15 lat temu xD
  • Odpowiedz
@RyszardFeynman: Gość prowadzi jedną z najpoważniejszych i najbardziej merytorycznych stron na social mediach, która w pierwszych tygodniach pandemii była najbardziej wiarygodnym źródłem informacji i przyćmiewała wszystkie wielkie portale.
Nazywanie go dzbanem to albo słaby bait albo po prostu jesteś debilem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
@RyszardFeynman: nazywanie Łukasza dzbanem jest bardzo nie ma miejscu. To że nie ma matury i niczym nie świadczy. W znaczącym stopniu przyczynił się do propagowania informacji dot wirusa w social mediach, jak jeszcze reszta mediów miała to głęboko. Bardzo pozytywna postać która dostarcza merytorycznych statystyk każdego dnia i wyłapuje błędy wrzucane przez polskie urzędy.
  • Odpowiedz
robi Q&A jakby kogoś obchodziło co robi w piwnicy taki dzban

@RyszardFeynman: no mnie to obchodziło, poza tym ten gość jest najlepszym i najszybszym źródłem informacji ze świata w Polsce, a ty jesteś zwykłym wypierdkiem który może co najwyżej popłakać na wykopie
  • Odpowiedz
@RyszardFeynman: Robi coś co lubi, a ludzie obserwują go bo najwidoczniej lubią czytać jego "wysrywy". Jeżeli ci to przeszkadza, po co wgl się tym zajmujesz? Odlajkuj, zablokuj, zapomnij, zajmij się swoim życiem. Nie rozumiem podejścia "nie podoba mi się to, więc muszę wysrać z siebie wszystko na ten temat".
  • Odpowiedz
@RyszardFeynman: najgorzej jak ktoś bez matury osiąga więcej niż ty. Nie martw się, mnie tez zżera zawiść i zazdrość ze nic w życiu nie osiągnąłem a on zrobił więcej niż kiedykolwiek zrobię. Jesteśmy w tym razem.
  • Odpowiedz
@kolejnekontonawypok: A co on osiagnal czego ty nie mozesz? Nie mam social mediow, nie wiem kim jest, bo tego nie potrzebuje. Dlaczego? Bo znam wlasna wartość. Z niej wynika brak zazdrości. Skoro już wiemy co potrzebujesz zwalczyć, to pozostaje znalezienie sposobu na zwalczenie. A ono jest proste. Trudniejsze jest przyznanie się do slabosci i próba ich wyeliminowania we wlasnej glowie.
  • Odpowiedz