Wpis z mikrobloga

Myślicie że kolor włosów jest ważny ? W sensie wiecie no...całe życie myślałem laski lubią brunetów a ja jestem ciemnym blondynem. Od pewnego czasu przeglądam sobie incels.co...nawet konto założyłem i coś tam napisałem. I tam to mówią że jak hinduski azjatki to uwielbiają takich powiedźmy niemców czy szwedów. Nie żebym np chciał jechać do azji bo jestem przerażony ludźmi i światem zewnętrznym, a po drugie nie jestem desperatem ( że seks jest dla niego czymś najważniejszym ) i np płaci za divy czy coś takiego lub jedzie do innych krajów.
#przegryw #autyzm
  • 5
  • Odpowiedz
@twojastaratopredator12: przede wszystkim pln stoi wyżej niż yen, nie wspominając o euro także sam się zastanów skąd to lubienie się bierze. To nie jest tak, że oni są złośliwi, bo japończycy są nad wyraz grzeczni z reguły ale to nie jest tak, że jak cię ktoś traktuje grzecznie to od razu musi cię lubić. Tam z relacjami trzeba powoli i ostrożnie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@twojastaratopredator12: nie liczy się.

Od pewnego czasu przeglądam sobie incels.co...nawet konto założyłem i coś tam napisałem

W tym momencie powinna Ci się zapalić czerwona lampka w głowie i powinieneś zadać sobie pytanie "Czy dobrym pomysłem jest siedzieć na forum z toksyczną bandą mizoginów, którzy są gotowi mi wmówić, że mega drobne detale mojego wyglądu wpływają na to czy będę kochany czy nie?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz